Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

Tasarladığım Minecraft lobisi nasıl?

Dostlar selam. Birkaç arkadaş Minecraft'ta bir Hub serveri açacağız. Bedwars, Skyblock, Skywars gibi oyunlar olacak. Bunun için bir lobi tasarladık. Güzel olmuş mu? Önerilerinizi bekliyorum.
  2. Asansörcü

Discord Sunucuları İçin Ses Sistemi

Dostlar merhaba. Bugün sizlere gerçekten çok gelişmiş bir sistem tanıtacağım. Sistemimizin adı: Ses Sistemi Sistem ne işe yarar? - Sunucusunda kayıt sistemi olan kullanıcılar bu kod ile gelen kullanıcıları güzel bir sesle karşılayabilir. Ardından yetkili bir kişi kanala girince bot kendini...
  3. Asansörcü

Bir Sonraki Bot Dersi Ne Olsun?

Arkadaşlar merhaba. Bugüne kadar toplam 4 adet bot yapım dersi paylaştım bildiğiniz üzere. Temel şeyleri kavradığımızı düşünüyorum, şimdi biraz daha zorlaşabiliriz. Sizlerden kod önerisi istiyorum, bir sonraki bölümde ne yapmayı anlatayım?
  4. Asansörcü

Discord botları için sunucu açayım mı?

Arkadaşlar merhaba. Discord bot yapım dersleri veriyorum, bunlar için bir discord sunucusu açayım mı? Hem hatanız olduğunda yardım ederim, hem bazı blogları önden paylaşırım, hem güzel bir sohbet ortamı olur, hem de botlarınızı sunucuya ekleyerek botunuza destek olurum. İster misiniz?
  5. Asansörcü

Discord Bot Yapım Dersleri 4 - Bir şey yazınca cevap alma

Merhabalar. Bugün sizlerle birlikte bir şey yazınca cevap almayı öğreneceğiz. İlk olarak Visual Studio Code programımızı açıyoruz. Ardından bot.js'yi de açıyoruz. Ardından aşağıdaki kodu dosyada herhangi bir yere yapıştırıyoruz; client.on('message', msg => { if (msg.content === 'sa') {...
  6. Asansörcü

Discord Bot Yapım Dersleri 3 - Botu Aktif Etme

Dostlar merhaba! Discord bot yapım derslerine kaldığımız yerden devam ediyoruz! Bugün, botumuzu aktif edeceğiz! Gerekli programlar: Visual Studio Code, Node 12.20 Öncelikle, bir adet klasör oluşturun ve adını botunuzun adı yapın; Ardından Visual Studio Code aracılığıyla klasörü açın...
  7. Asansörcü

Discord Bot Yapım Dersleri 2 - Botu Sunucuya Alma

Arkadaşlar merhaba. Eski konunun ardından hızla devam ediyoruz. Bu konumuzda botumuzu sunucuya alacağız. Öncelikle, botu nasıl sunucuya alacağız? Botu sunucuya almak için, öncelikle botumuza giriyoruz. Botumuza girdikten sonra "General Information" kısmındaki "Client ID"yi kopyalıyoruz...
  8. Asansörcü

Discord Bot Yapım Dersleri 1 - Giriş

Merhabalar. Discord Bot Yapım derslerine giriş yapıyoruz. İlk olarak, bir bot nasıl oluşturulur? Öncelikle buraya gidiyorsunuz. Ardından sağ üstten "New Application" diyorsunuz. Ardından şöyle bir yer açılacak. Buraya Discord botunuzun adını yazıyorsunuz. Ben "DonanımArşiviBot"...
  9. Asansörcü

Discord Bot Yapım Dersleri Paylaşayım mı?

Dostlar merhaba, Discord Bot Yapım Dersleri Paylaşayım mı? Discord botlarıyla ilgili baya aram var ve public sunuculara ücret karşılığı 7/24 uptime garantili botlar yapıyorum. Kendimin şu anda hazırladığı bir botum da var. Paylaşmamı ister misiniz?
Top Bottom