Arama sonuçları: *

1. redwhite

Mobil oyun için PostgreSQL vs MySQL

Merhaba arkadaşlar, Unity motoru üzerinde bir mobil oyun yapmaktayım. Bu konu hakkında daha önce bir konu açtım ancak oyun için hangi Database'i kullanacağıma dair karar veremedim. Postgresql'i kullanmam için birçok yorum aldım. Kendi yaptığım araştırmalarda MySQL'in PostgreSQL'den daha hızlı...
  2. redwhite

Mobil oyun için veri tabanı önerisi

Herkese merhaba, bir mobil simülasyon oyunu üzerinde çalışmaktayım. Bu oyun için bir veri tabanı arıyorum. Veritabanında tutmak istediğim veriler oyuncu ID'si, oyuncunun seçtiği karakter, para miktarı, satın aldığı arabalar, evler, kıyafetler vb. gibi veriler ve bu verileri internet bağlantısı...
  3. redwhite

CGTrader araba modellerini kullanmak telif sıkıntısı oluşturur mu?

Merhaba, sorum başlıktaki gibi bu sitedeki ücretli araba modellerini satın alıp oyunda kullanmak telif sorunu oluşturur mu? Bazı modellerin açıklamasında Royalty Free License yazıyor bazılarında ise Editorial License yazıyor. Royalty Free License yazanların lisans açıklamasını okuduğumda...
  4. redwhite

Unity Collab Nasıl Kullanılır?

Merhaba, arkadaşımla bir mobil oyun üzerinde çalışmaktayız. Unity de beraber çalışmak için Collab kullanıyoruz fakat sahne üzerinde yaptığım değişikliler arkadışımın sahnesinde gözükmüyor. Mesela sahneye bir obje eklediğimde ve publish ettiğimde arkadaşımda obje görünmüyor ( arkadaşımda publish...
Geri