Arama sonuçları: *

1. W

AYNI PCB ÜZERİNDE 5V VE 220V

Merhaba, şuanda bir PCB panel tasarlamaktayım optoküplör ile arduino ile 220V elemanları kontrol edeceğim açıp kapatma şeklinde. Bunun için düşük ve yüksek voltaj arasında 1-2" olması gerekli bir yazı gördüm bunun sebebi nedir? Boşluk bırakmam gerekirse en az ne kadar bırakmam lazım? 5V PCB'nin...
  2. W

Baskı devre için yurtiçi yurtdışı nereyi önerirsiniz?

Merhaba, bir makine için kontrol paneline baskı devre yaptıracağım fakat önereceğiniz bir yer var mı veya yurtdışından baskı alma imkanımda var. Yurtdışından mı almamı önerirsiniz yurtiçinden mi ayrıca önerebileceğiniz bir yer mevcut mu fiyat olarak daha uygun olması daha önemli şuanda baskı...
  3. W

Arduino röle şifreleme

Merhabalar, Arduino ile bir proje yapmak istiyorum fakat projemde 220V elemanlar kullanacağım için röle ile arduino bağlantılarını sağlayacağım. Bu sistemi başka yerlere kuracağımdan dolayıda dışarıdan bir müdahale edilmesin istiyorum. Herhangi bir röle bozulduğunda, çıkarılıp takıldığında...
  4. W

Arduino üzerinden ses oynatma

Merhabalar, Arduino Mega ile yaptığım bir projem var fakat bu proje ile ilgili bir kaç sorum var. 1-Arduino ile müzik çalmak için(1 den fazla ses dosyası ve bazen aynı anda 2 ses dosyasıda açılacak) SD kart modülü yeter mi bazı yerlerde sd kart yalnızca 1 dosya çalıştırır arduinoda vs demişler...
  5. W

Kodum ve devrem simulasyonda çalışıyor fakat gerçekte çalışmıyor

Merhaba, Tinkercad üzerinden Arduino UNO ile yaptığım simulasyonda devre ve kodum istediğim gibi çalışmakta fakat bunu gerçekte Arduino MEGA 2560 ile denediğimde çalışmamakta, devre aynı kodlar aynı (pinleri megaya göre değiştirdim), sorun neyde bakıp yardımcı olur musunuz?deney devresinin...
Top Bottom