Arama sonuçları: *

1. Z

15 bin TL'ye kadar elektrikli süpürge tavsiyesi

Şarjlı düşünüyorum. Ev için alacağım. Ve çekim gücü önemli benim için. Elimde olan fakir marka bir süpürge ve bir döküntü üzerinden 6-7 kere geçince anca alıyor. Çekim gücü mü kötü yoksa farklı bir sorun mu var anlamadım. Eski bir alet zaten. Yenilemek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. Z

Elektrik süpürge önerisi

Dik ve kablosuz şekilde kullanılan elektrikli süpürge alacağım. Samsung modeline baktım ve hoşuma gitti ama fiyatı biraz tuzlu. Sizce değer mi? Veya başka öneriniz var mı? Çekim gücü önemli. https://app.hb.biz/AjVfklEDW0y3
  3. Z

Televizyonda Uydu Sistemi Sorunu

Samsung tv aldık 2-3 ay önce. Kurulmda TKGS olarak ayarlanmış kanal listeleri ve şuana kadar her şey iyidi. 2 gündür sinyal kesiliyor ve sürekli sinyal yok hatası alıyoruz. Bu esnada bazı kanallar aktif ama bazıları sinyal yok hatası veriyor. Mesela Star açık ShowTV sinyal hatası. Çanakla oynadık...
  4. Z

Televizyon Bozuldu Yeni Televizyon Onerisi

butce 20-25k. tcl baktım o fyatlarda iyi modelleri var gibi ama cok anlamıyorum. Vestel tv vardı 7 seneelik bozuldu. Hızlı android 4k sesi iyi olan bir tv onerisi var mı?
  5. Z

Buzdolabı önerisi 25-30K

25-30 bin arası bir buzdolabı arıyorum. Sizce ne almalıyım? Önereceğiniz bir marka veya özellik var mı? Hacim olarak ne küçük ne büyük 4 kişilik aileye yetecek kadar olsun yeter.
Geri