Arama sonuçları: *

1. O

Buz kırma özellikli Blender önerisi

Merhaba. Normalde smoothie için basit ufak bir ürün alacaktım ama sonra onların da fiyatlarının çok da uygun olmadığını gördüm dedim madem öyle buz kırma özelliği de olsun almışken iyi bir ürün alayım. 6 bıçaklı ve en az 1000W olmasını istiyorum. Marka model önerilerinde bulunabilirseniz çok...
  2. O

Oda Nemlendirici Önerisi

Oda nemim çok düşük seviyelerde kalıyor evde kedilerim var onları severken bile elektriklenme yaşıyorum. Acaba rica etsem bilgisi olan veya kullanan birileri öneride bulunabilir mi hangi ürünü alacağım konusunda fikrim yok.
  3. O

Saç Kesme Makinesi Önerisi Kablosuz

Kullanıp da memnun kaldığınız ürün varsa önerir misiniz ? Powertec markasının sakal ve saç kurutma aletlerini kullanıyorum inanılmaz memnunum saç için olan makineler de güzel diyorlar. Yeni nesil typc girişli olsun ve şarjının ne kadar kaldığını görsem benim için yeterli zaten genelde 3-4 numara...
  4. O

Giriş Seviyesi Espresso Makinesi Önerisi

Otomatik öğütücüsü olan yormayacak giriş seviyesi bir cihaz arıyorum. Fiyat performans bir ürün tercih etmem daha doğru olur yoksa çok farklı yüksek kaliteli modeller illaki vardır. Deneyimi olan arkadaşlar marka model önerisinde bulunabilirse çok sevinirim.
  5. O

Hava Temizleyici Önerisi Alerji Öncelik

Arkadaşlar alerjim olmasına rağmen evimde 5 tane kedi besliyorum ve ventolin sprey ile yaşıyorum resmen. İçinde bulunduğum durumu daha konforlu bir hale getirmek istiyorum. Dyson modelleri çok pahalı geliyor o rakamlara çıkarım ama çıkmak da istemiyorum çünkü nasıl bir verim alacağımı...
Geri