Arama sonuçları: *

1. zPastwL

10.000₺ Civarı fırın önerisi

Dostlar yaklaşık 3-5 senedir Kumtelin markette satılan ocak fırın aspiratör 3lüsü satın almıştık fırın rahmetli oldu pişirmemeye başladı uzun süreler götürecek maksimum 15.000₺'ye kadar ne önerirsiniz
  2. zPastwL

Youtube açacak ucuz tv box önerisi

Dostlar bütçe yok en ucuzundan youtube açsa yeter bir şey indirmeyeceğim sadece eski tvyi android yapmak istiyorum dümenden ne önerirsiniz
  3. zPastwL

4k Android Tv Box önerisi

Selamlar dostlar bütçe kafada yok dsmart kullanıyorduk yaklaşık 3 yıldır iptal ettik artık onun yerine android tv box alalım diye fikir attım ortaya televizyon vestel smart tv youtube google vs berbat çalışıyor iyi ama google özellikle aşırı kötü ve spotify / apple music yok müzik...
  4. zPastwL

Vestel 43UA9630 43'' 4K Android Tv Kanallar yüklenmiyor

Selamlar dostlar, halamın televizyonunda kanallar bir şekilde gitmişler, az önce gittim kanalları bir şekilde geri getirdim evirip çevirip yaptım fakat kanallar ikiye bölünmüş durumda biri piksel diğeri daha net görüntüsü var bu televizyonu sıfırlarsak eğer kanallar düzelir mi nasıl sıfırlarız...
  5. zPastwL

Vestel Smart TV Hakkında ufak bir sorum var

Selamlar Vestelin 55'' 2021 de aldığımız Smart Tvsini kullanıyoruz malum spotify yok derinliklere indiğimde deezer gördüm tvde müzik dinlemek için 1 ay deneme üyeliği aldım ilk gün sorun yokken sonra ki günler müzik yarıda durup sonrakine geçiyordu youtube premiumda arkadaşlarla ortak...
Geri