Arama sonuçları: *

1. walter

Çözüldü✓ Bilgisayardan bip sesi geliyor

Bilgisayardan bip sesleri geliyor yardım edin https://voca.ro/11h3NOtpE5fT
  2. walter

Çözüldü✓ The witcher 3 ekranın altı yanıyor gibi gözüküyor

merhaba söylediğim gibi yanıyor gibi bir de dikdörtgen dikdörtgen benekler var aynısı pubg de de oldu sorun ne sizce garantilik bir iş var mı aşırı keyfimi bozuyor sanki ekran kartı yanıyor
  3. walter

PUBG de drop yiyorum

oyunda garip garip beneklenmeler var ve aşırı drop yiyorum sebebi nedir sizce
  4. walter

Pc youtubede kasıyor?

bugün sabah böyle bir sorun yoktu ama şimdi video bile izleyemiyorum indirme de yapmıyorum vpn de açık değil video 10 fps izliom 2-3 saniyede bi donuyor komple ytde video ararken yani gezinirken de böyle çözemedim bi türlü yardım
  5. walter

Modart arc sistem anakarttan görüntü verir mi

Monitörüm eski yarın dönüştürücü alıcam ama vga kablosunu anakarta taksam görüntü verir mi en azından oyunları falan indiririm
  6. walter

Kasayı güç düğmesinden kapamak zararlı mı

Modart arc 1 sistemi aldım monitörüm eski olduğu için hafta sonu dönüştürücü alacağım ama kasanın rgbsini falan görmek için çıldırıyorum bildiğime göre power düğmesine basınca aniden elektriği kesiyor psuya da güvenemediğim için açmakta korktum sizce 2-3 kere açıp kapatsam bir sorun olur mu baya...
  7. walter

R5 3600+1660S vs R5 2600+RX6600

İkinci elden topluyorum ikisi neredeyse aynı fiyata geliyor eğer 2600 ve rx 6600 alırsam gelecek yaz işlemciye r5 5500 upgrade yapabilirim 1660s+r5 3600 alırsam da seneye rx 6600e upgrade ederim
  8. walter

Ryzen 5 2600 RX 6600 aşırı darboğaz yapar mı?

Merhaba normalde r5 3600 alacaktım ama bütçeden düşmek zorunda kaldım 2600ün darboğaz yaptığını biliyorum elbette ama bütçemde aşırı uygun bir seçim. Genelde GTA V arkadaşlarım ile oynarım , valorantı günde 1,5 saat falan oynarım forza oynarım işlemciyi gelecek yaz değiştirmeyi düşünüyorum ama...
  9. walter

RX 6500 XT R5 5500 SİSTEM OYUNLAR AÇILMIYOR YARDIM

Merhaba arkadaşımda başlıktaki sistem var gta 5 oyununu açmaya çalışıyor açılırken kapanıyor yardım edin
  10. walter

VGA to Display Port önerisi

rx 6600 ve r5 3600lü bir sistem topladım monitörüm eski ama bununla idare edeceğim bütçeyi fazla zorlamayacak vga to display port önerisi vga to hdmi de olur
  11. walter

Bi anda pc bozuldu hiçbir oyun açılmıyor

bilgisayarım aman aman bir şey değil ama en azından forest oynuyodum 40 fps civarında. bugün mc oynarken bi anda attı ve ekran kartı driverini güncelle diye hat verdi fakat ekran kartı HD 4830 olduğu için 2015de driver desteği bitmiş. Yine de indireyim dedim indirdim işe yaramadı. Brawlhalla bile...
  12. walter

Spotify premium hesabıma gelmedi

1 aylık spotify premium almıştım deneme sürümüydü . iptal etmeyi unutmuşum kartımdan parayı çekmiş ona bir şey demiyorum . fakat spotify hesabıma girdiğimde premiumu kullanamıyorum . ne yapmalıyım
Top Bottom