Grafik ayarların nedir hocamoyunda garip garip beneklenmeler var ve aşırı drop yiyorum sebebi nedir sizceAlıntıyı görüntüle
ARC A750 ile normaloyunda garip garip beneklenmeler var ve aşırı drop yiyorum sebebi nedir sizceAlıntıyı görüntüle
Hocam fps sınırlama serbest bırak, Grafik ayarlarını da yüksekte oynama PUBG yüksek ayarlarda sapıtan oyun çok düşüğe çek bütün ayarlarını öyle dene bi. directx 11 geliştirilmiş oyna.yüksek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
normalde yemiyordum 1 haftadır böyle fps de yüksek ayarlarda genelde 120 civarı ama fps sınırladım.
sürücü problemi olabilir.oyunda garip garip beneklenmeler var ve aşırı drop yiyorum sebebi nedir sizceAlıntıyı görüntüle
peki deneyip dönüyorumHocam fps sınırlama serbest bırak, Grafik ayarlarını da yüksekte oynama PUBG yüksek ayarlarda sapıtan oyun çok düşüğe çek bütün ayarlarını öyle dene bi. directx 11 geliştirilmiş oyna.
Tamam hocam bekliyorum.peki deneyip dönüyorum
sürücüler en yenisi ve son 1 haftadır yanlış değilsem 3. güncelleme geldi.sürücü problemi olabilir.
hocam ayarları yaptım ama hala benekler var sanki oyunun haritası tam yüklenmiyorTamam hocam bekliyorum.
İşlemci ölceğini kaçta kullanıyorsun hocam ?sürücüler en yenisi ve son 1 haftadır yanlış değilsem 3. güncelleme geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam ayarları yaptım ama hala benekler var sanki oyunun haritası tam yüklenmiyor