Arama sonuçları: *

1. cevdettt

Bazı Oyunlarda Karanlık Olduğunda Işıklı Cisimlerde Oluşan Karartı

Fotoğrafta da işaretlediğim yerlerdeki gibi oluşan bir karartı var topların arkasında merdivende yanan meşalenin etrafında.Bunun sebebi nedir yeni nvdiayaya geçtim ayarlardan mıdır?
  2. cevdettt

Bu kasama bu sıvı soğutma sığar mı?

İyi günler. Kasam çok ısındığından kasama bir soğutma almam gerektiğini fark ettim. Araştırmalarım sonucu SilverStone PF240 ve Arctic Freezer II 280 buldum. Performansı iyi oldugundan Arctic tercih etme kararı aldım(başka önerileriniz varsa açığım incelerim güzel de olur).kasama ve RAM'lerime...
  3. cevdettt

BIOS ram ayarını değişince sistemden 3 kısa bip sesi geliyor ve kapanıyor

Normalde 16 GB 3600 MHz RAM'ım var. Oyunlarda FPS dustugunu fark edınce bir baktım sıstem 8 GB ve 2100 MHz goruyor. RAM'leri cıkardım taktım, 16 GB geri cıktı. 2100 MHz deydi dedım hemen 3600 yapayım. Sonra Smart acces Memory acayım acıp baslattım PC'yi. 3 kısa bip sesi geliyor kapanıyor. Bir...
  4. cevdettt

CSGO UTİLİTY SMOKE MOLOTOF VE FLAŞ FPS PROBLEMİ

Sistem bilgilerim. Windows 10 Home. Ryzen 5 5600X. Ekran kartı RX 570 4 GB Sapphire ITX tek fan. 16 RAM 3600 MHz CL19. Anakart Gigabyte B550 mini ATX. Kasa Xigmatek Astro. İşlemci soğutucu SilverStone hydragon 120mm hava soğutucu. Problemim: En çok smoke da belli olan smoğa girince sıkıntı...
Geri