Arama sonuçları: *

1. wolfgang

RTX 3060 Minecraft düşük fps

Merhaba daha öncesinde GTX 1660 Kullanıcısıydım sistemi sattım ve geçenlerde RTX 3060 sistem aldım fakat eski kartımla Minecraft'ta OBS ile 360fps kayıt yaparken min. 400 max. 900 ortalama da 600 civarlarında geziyordu FPS'im hiç bir sıkıntım yoktu kayıt dışında da 1000lerin üstüydü hep...
  2. wolfgang

2. ve 3. Monitörüm sistem açıldıktan 2-3 dk sonra kapanıyor

Merhaba elimde 3 adet monitör mevcut ve monitörler şu şekilde AOC32G1 144hz 1ms 32inch (Ana Monitör) Bir adet VGA LG Monitör ve bir adet Grundig VGA monitör (2. ve 3. monitörler) Ana monitör DP ile bağlı ve diğer ikisi de VGA to HDMI ile bağlı. 3. monitörü bağlayana kadar 2 monitörü sıkıntısız...
  3. wolfgang

Custom Windows 10 Pro kullanılır mı?

Merhabalar, duyduğuma göre custom os kullananlar çok daha yüksek performanslar alıyorlarmış doğru mudur acaba kullanılır mı? Normal Windows'ta arkada çalışan zibilyon tane şeyi falan direk kapatıyormuş bu OS'ler kullanan var mı memnun mu, normal Windows 10 Pro ile arasındaki farka değecek bir...
  4. wolfgang

DA-GT2 Sistem kapalıyken bile çalışıyor?

Merhaba, DA-GT2 AMD sistem aldım fakat şöyle bir gariplik var ki fotoğrafta gördüğünüz kulaklık ve masadaki kablosuz şarj aleti ve ışıklı olan bazı ekipmanlarım kasa kapalıyken bile ışıkları yanmaya devam ediyor. Kasanın şartelini kapatınca düzeliyor diyeceğim ki ondan sonra da şöyle bir sıkıntı...
Top Bottom