Arama sonuçları: *

1. chloriN

Ekran kartı+ işlemci macun önerisi

3070ti + i5 12400f 3 yıldır kullanıyorum. işlemci macununu 1 yıl önce değiştirdim fakat ekran kartı macunu 3 yıldır değiştirilmedi. ikisi için de önerebileceğiniz kaliteli bir macun varmıdır? Son olarak ekran kartı macun değiştirmek sorun yaratır mı bilen bir bilgisayarcıda değiştireceğim de
  2. chloriN

rdr2 gereksiz yüksek ekran kartı kullanımı sorunu

ayar felan mı değiştidim bilmem ama resimdeki gibi işlemci ve ekran kartı ısısı düşük ama çatışmalarda veya böyle dolu yerlerde ekran kartı kullanımı artıyor , çatışmalarda 57 58 fps bile oluyor dağ deniz ormanlık alanlardaki çatışmalarda , msi afterburner de bir ayar mı değiştirdim ne yaptım...
  3. chloriN

Evdeki aletlerde cızırtı var, ne yapmalıyım? Yardım gerek...

Merhaba, yaşadığım evde akım sorunu var. PSU'da anlamadigim şekilde cızırtı sesleri var. Bu cızırtı sesleri diğer elektronik aletlerde de var, örneğin televizyon, buzdolabı. Örneğin Çamaşır makinesi çalıştıkça , döndükçe bilgisayarimdaki cızırtı da aynı orantılı bir şekilde çız çız çız şeklinde...
  4. chloriN

Sorunlu Akıma UPS ÖNERİSİ

Merhaba , yaşadığım evde akım sorunu var. Psu'da anlamadigim şekilde cızırtı sesleri var . Bu cızırtı sesleri diğer elektronik aletlerde de var örneğin televizyon. Başka bir odada prize bir şey takılınca ekran anlık gidip geliyor. Elektrikçi çağırdım, tüm odalar tek akıma bağlandığı için akımın...
  5. chloriN

Evdeki Elektrik Akımı Sanırım Bilgisayarımı Bozacak...

İyi forumlar. Bilgisayarımda psuda anlamadığım bir şekilde cızırtı sesleri geliyordu ilk başlarda coil whine sanıyordum fakat ses yük altında olmadığında da geliyordu ve hep gelmiyordu birgün varken diğer gün yoktu. Bazen düz bir şekilde çızırdıyordu bazen birkac saniye aralarla. Bugün çamaşır...
  6. chloriN

HDMI Girişinde akım çıkması normal mi?

Merhaba hdmı girişinde videodaki gibi , hdmı kablosunu hdmı girişine degdirdigimde akım parcalari oluyor. Başka bir hdmı kablo daha denedim yine aynı. Normal mi? Videoyu izleyip yanıtlayın 1 dakikanızı almaz lütfen.
  7. chloriN

Evdeki Prizlere bir şey Takılınca Bilgisayar Ekranı Anlık Gidip Geliyor.

Şuan monitör almadığım için bilgisayarımı Vestel 3d adlı 60hz 1080p televizyonda kullanıyorum. Fakat bir sorun var evdeki herhangi bir prize bir şey takılınca ekran gidip geliyor anlık olarak. Örneğin salondaki prize telefon takılınca veya mutfakta kombi fişi takılınca anlık gidip geliyor...
  8. chloriN

Evdeki çoğu alette cızırtı var, sizce neden?

Bilgisayardımda psuda cızırıtı sesi vardı , coil whine oldugunu düşündüm ve siteye depişim için yolladım ve bana video kanıtlı ile bir ses olmadıgını belirttiler. Geldiğinde ekran kartını takmak için bilgisayarcıya götürdüm orda da psuda ses yoktu ama eve getirdiğimde sistemi, psuda cızırtı sesi...
  9. chloriN

Kasa Güç tuşu yanıp sönüyor ekrana bir şey gelmiyor YARDİM

Eskiden De Televizyon ile kullanıyordum cızırtı nedeni ile servise yolladım geri geldiğinde Power tusu yanıp sönüyor ekrana bir şey gelmiyor, yardım edin lutfen
  10. chloriN

Psu'daki. Bu ses sizce neden Vardı..

Olay soyle: Gaminggen TR'den 3070 Ti PC aldım ilk gün monitör ile deneyimledim ve diger gün değişime yolladim monitörü ölü piksel çıktigi için. Sonrasında 1 hafta televizyon ile kullandım ve PSU'da cızırtı sesi geldiğini fark ettim, yeni monitörüm geldiğinde de cızırtı devam ediyordu PSU da. Şu...
  11. chloriN

Aldığım monitör değişimde 2. kez ölü piksel çıktı GAMİNGGEN REZALETİ!

GamingGen den ASUS VG27AQ1A Modeli Monitörü 4800tl ye almıştım. Geldiğinde sağ altta dibine girmedikce görülmeyen ölü piksel çıktı para vermişken sorunsuz alayım dedim değişime yolladım ve değişim yapacaklarını belirttiler değişim yaptılar ve bu seferde monitörün ortasında sadece siyah renkte...
  12. chloriN

Monitör Sağ Ve Sol Üst Köşesinde Nokta

ASUS VG27AQ1A modelinde simetrik şekilde fotoğraftaki gibi sağ ve sol ustte iki saydam nokta gibi bir şey var pc acikken görüntüde hiçbir şekilde nokta görünmüyor bozukluk yok. acaba nedeni nedir birkaç forumda böyle olanı da gördüm. Nedeni ne acaba
  13. chloriN

Ekran Gidip gelme sorunu

Psu kablosunda cızırtı geliyordu konusunu açtım bilgi aldım fakat aklıma bir şey geldi monitör kargoda iken 3070ti iş 12400f de 1080p 60hz televizyon kullanıyordum 1 hafta kullandım o sürede 2 kere aralıklarla tabi ekran gidip gelmişti git gel suresi saniye bile diyemem sanki cozunurlu...
  14. chloriN

Psu Kablosundan Cızirti Geli̇yor Lütfen Yardim

psu kablosunda çok az bi cızırtı sesi geliyordu kabloyu ittirdigimde daha da azaldı neredeyse kulağımı dibine goturmedikce duyulmuyor fan calısırken duymak imkansız ama tabi endişelendiriyor açıkçası. Nedeni nedir?. Pcde sorun olur mu Güncelleme ; Arkadaslar s link 0.75mm 10A 250w kablo aldım...
  15. chloriN

Videodaki fps ile Bilgisayarımdaki fps arasında 50fps fark var yardım.

3070Tİ VE İ5 12400F SAHİBİYİM videodaki ayarlar ile aynı yaptım BENCHMARK TESTİNDE ben 90 100 alırken adam 150 160 alıyor cidden şok oldum.. nedeni nedir sizce?
  16. chloriN

gta 5 ULTRA bu değerler iyi mi

en üst grafikler ultra 8x 16x ayarlarda 1658697928 videolara bakıyorum ama 2k daha yüksek fps alıyorlar acaba 2k daha mı yüksek fps alırım?
  17. chloriN

GTA5'de bu değerler normal mi?

60 fps sabitlemem lazımdı televizyondan oynuyorum çünkü. bu değerler iyi mi? yani olası kötü bir durum yok değilm?+gta5
  18. chloriN

Googlede Dosya İnmiyor Yardım!

şu sorunları nasıl halledebilirim virüs vb programları kapattım ama nafile..
  19. chloriN

3 HDMI KABLOSUNDAN HANGİSİNİ KULLANAYIM?

Rtx3070ti ve i5 12400f pcyi 1080P VESTEL TELEVİZYONA BAĞLAYACAĞIM (monitör geliyor) Hangi kabloyu kullanmamı önerirsiniz?
Geri