Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Macrium Reflect ile SSD Klonlama Sonrası Boot Etmiyor

Merhaba arkadaşlar. Windows 11 Pro laptop kullanıyorum ve biraz riskli işler yapacağım için Macrium Reflect ile C diskini tamamen klonladım başka bir SSD'ye. Sonra tahmin ettiğim gibi Windows'u bozdum ve diğer SSD'yi takıp boot etmeye çalışıyorum ancak boot etmiyor. Hiç boot sırasında o seçenek...
  2. MattJohn

Çözüldü✓ ASUS Laptop RAM Yükseltince Çalışmıyor!

Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım Asus ROG Strix G16 laptopum 16 GB DDR5 5600 MHz Samsung RAM'e sahip. 16 GB DDR5 5600 MHz Crucial RAM aldım 32 oldu ve boot etmiyor. Tek başına Cruical veya Samsung çalışıyor ancak ikisi birlikte çalışmıyor. Teknik servisi aradım biz aynı marka RAM alınmasını...
  3. MattJohn

ACİL - Yanlışlıkla SSD'yi Biçimlendirdim!

Arkadaşlar bir SSD'den diğerine verileri aktaracaktım ve yanlışlıkla veriler olanı biçimlendirdim. Üstüne veri fln yazmadım, bundaki dosyaları kurtarabilir miyim? Hangi programı önerirsiniz? Birkaç yerde baktım Recuva diyorlar.
  4. MattJohn

Windows 10 Formattan Sonra Driver Yükleyici

Arkadaşlar laptop'ta sıkıntılar vardı ve format atmak zorunda kaldım. Format attıktan sonra driverları nasıl yüklüyoruz? Hepsini toptan halletmenin bir yolu var mı? Aygıt yöneticisine giriyorum hiç sarı ünlem yok ama hoparlörlerden pıt pıt diye patlama sesleri geliyor, bluetooth kulaklığım...
  5. MattJohn

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Laptopa yeni format attım. İnternet sitesinden tüm driverları güncelledim, özel bir driver yükleme uygulaması indirdim oradan da güncelledim hepsini, Windows 10'da tamamen güncel durumda şu an. Ancak özellikle Premiere Pro'da edit yaparken...
Top Bottom