Arama sonuçları: *

1. V

Opera gx açılır pencere alt+tab'da gözükmüyor

Aşağıya bıraktığım ssteki gibi açılır pencereyi açtığım zaman normalde alt tab sekmeleri arasında hem opera hem de açılır pencere ayrı ayrı gözüküyordu fakat bugün birden bire açılır pencere gözükmemeye başladı. Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum.
  2. V

Masaüstünde sürekli Profile.tmp dosyası oluşuyor

Valorant ile alakalı olduğunu biliyorum fakat nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Gizli öğeler kapalı
  3. V

Valorant Critical Error - System Error

Oyuna girmeye çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum. Bir sürü şey denedim normalde önceden oyun ekranı da siyah geliyordu artık siyah değil fakat yine de bu hata devam ediyor. Elimde hata raporu rar dosyası içinde .tmp şeklinde var. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem msi laptop 4050 (45w)...
  4. V

R7 5800X sıcaklık değeri

R7 5800X İşlemci Msi Mag Coreliquid 280R ARGB Sıvı Soğutucu Msi Gaming Z Trio 12G 3080 Ekran Kartı İşlemci sıcaklığım 65 derecenin altına pek düşmüyor (Oyundayken) Ama bahsettiğim oyunlar Genshin Impact, Apex Legends, Rocket League gibi oyunlar ve 2k en yüksek çözünürlüklerde oynuyorum Csgo...
  5. V

NVİDİA Web Helper.exe - Bozuk Görüntü Hatası

Böyle bir hata alıyorum ama bilgisayarda herhangi bir problem yok gibi. Bilen varsa yardımcı olabilirse teşekkür ederim
  6. V

Yüksek işlemci kullanımı (Oyun kapalıyken)

PHANTEKS P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS Kasa AMD Ryzen 7 5800X 4.7GHz 8/16 Çekirdek İşlemci GSKILL Trident Z RGB 4000Mhz 32GB (2x16GB) Bellek MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Anakart MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO 12GB LHR Ekran kartı SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB M.2 3500-3300MB/s SSD MSI MAG CORELIQUID...
  7. V

Samsung 970 Evo Plus SSD olan bilgisayarım neden 30 saniyede açılıyor?

PHANTEKS P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS Kasa AMD Ryzen 7 5800X 4.7GHz 8/16 Çekirdek İşlemci GSKILL Trident Z RGB 4000Mhz 32GB (2x16GB) Bellek MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Anakart MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO 12GB LHR Ekran kartı SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB M.2 3500-3300MB/s SSD MSI MAG CORELIQUID...
Geri