Arama sonuçları: *

1. baranngk

Chrome açılıyor ama gri ekran

chrome açılıyor hatta görev çubuğundan en son girdiğim youtube videosu gözüküyor ona tıkladığımda videoda açılıyor ses falan geliyor yani ama görüntü yok sadece bu uygulama da var bu sorun izmirdeyim elektrik kesintisi sonrası böyle oldu ne kadar ilgilidir bilmiyorum gece gece kitledi beni...
  2. baranngk

Windows güvenliği siyah ekran

1735311313 bu tam olarak nedir nasıl düzeltilir bilen var mı
  3. baranngk

ekran kartımı satıp DDR 5 e geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı

ryzen 5 5600 gigabyte b450 anakart 2x8 16 gb ram rtx 4060 lı bi sistemim var 4060 ı sıfır aldım haziranda benim kendi düşüncem rtx 4060 ı satıp üzerine bi 5 6 bin lira daha koyup am5 bi alt yapıya geçmek ekran kartımı satınca gtx 1660 ti a geçicem eski kartım en fazla 1 2 ay sonra daha üst bi...
  4. baranngk

bilgisayar parçalarım ısınıyor

ekran kartı oyunlarda 10dk civarı sürede 83 civarı sıcaklığa çıkıyo işlemcimde ryzen 5 5600 oda 85 lerde geziyo ekran kartını bugün aldım içi açılmamış gtx 1660 ti gaming x napıyım yada napmam lazım yardımcı olurmusunuz
  5. baranngk

gpu kullanımı düşük ne yapmalıyım

sistem özelliklerı rx 5600xt gaming x r5 1600x 8gb tek kanal ram 2400 mhz a320m pro vd anakart 120 gb ssd 480 gb eskı harddiskim var...
  6. baranngk

Düşük GPU Kullanımı Sorununu Nasıl Çözerim?

öncelıkle sıstem ozelliklerımı soylıyım ona gore yorum yapın msı gamıng x rx 5600xt r5 1600x a320 m pro vd anakart 2400 mhz ram 8gb tek kanal 650 w psu god of war oynuyorum gpu kullanımı 40 larda gezıyor işlemcım ıse 50 lerde sorun besleyememesınden degıl bence yada ben yanlıs dusunuyorum...
  7. baranngk

ekran kartını kopukle alttan destekledım sıkıntı cıkarmı

MSI GAMING X RX 5600XT EKRAN KARTIM VAR kart buyuk ve ağur oldugu ıcın kopuğu ayrılmasın dıye etrafını bantlayıp kartın fanlarına zarar vermıcek engellemıcek sekılde yandan destekledım erıme merıme bısey olurmu çıkartmalımıym eğer cıkarmalıysam alternatıf çözumlerınız neler
  8. baranngk

bilgisayar yeşil ekran oluyor

beytler bu sıkıntı dönem dönem geliyo gene oldu elimi mousa klavyeye koysam yeşil ekran yiyom görüntü var bilgisayar normal çalısıyo ama görüntü gidip geliyo anlık napabilirim sorun ne bilen varsa yardım edebilirmi simdiden teşekkür ederim
Geri