Arama sonuçları: *

1. Eren Cem

Kullanıcı dosyasını nasıl kaldırabilirim

Yeni kullanıcı oluşturdum ve verilerimi oraya taşıdım şimdi eski verilerim c diskinde boşuna yer kaplıyor bunu nasıl silebilirim ayarlardan kullanıcıyı kaldırdım ama hala dosyası durmaya devam ediyor.
  2. Eren Cem

Windows 8 bilgisayar açılmıyor

Merhaba kuzenimin bilgisayarı açılırken bu ekranda kalıyor ve düzelmiyor açılma ekranı vs geliyor ancak bu mavi ekranda kalıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz aşağıya resmini bırakıyorum
  3. Eren Cem

Bu Bilgisayar Kaça Satılır

Benim için değil fakat tanıdığım bir abi bilgisayarı elinden çıkarmak istiyor satıp üstüne para ekleyip daha iyisini alacak fakat bu sistem sizce kaça satılır? Asus GTX 1650 Super TUF-GTX1650S-O4G-GAMING 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı Kingston HyperX Fury 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 HX432C16FB3/16...
  4. Eren Cem

Gpu yerine cpu %100 kullanıyor

Arkadaşlar arkada need for speed heat oynarken normalde önceden ekran kartını %100 kullanıyordu ama birkaç gün sonra aşağıdaki resimdeki gibi ekran kartının %75 kullanıyor işlemciyi ise %100 kullanıyor bunu nasıl çözebilirim İşlemcim : i5 11400f ekran kartı rx 6600
  5. Eren Cem

Msi Afterburner bu ayarlar doğru mu?

Bilgisayarı alalı çok olmadı hiçbir ayarı ellememiştim sadece amd driverı üzerinden fan sesini kısmıştım geçen günlerde oyun içi sıcaklıklara bakmak için msi afterburner indirdim uygulamaya girdiğimde karşıma bu ayarlar hazır olarak geldi çoğu kişide 0 olarak gördüm bu ayarlar hakkında hiçbir...
  6. Eren Cem

Oyun içi Sıcaklıklarım Normal Mi?

Valorantta full ayarlarda oyun içi sıcaklık değerlerim bu şekilde sizce normal mi yoksa herhangi bir sorun varmı Bu arada Ekran kartım : RX 6600 Armor işlemci: i5 11400f
  7. Eren Cem

RX 6600 Fan ayarı Önerisi

RX 6600 Fan ayarlarını şuan bu şekilde kullanıyorum sizce bu kullanım doğru mudur ? veya kullananlar kendi fan ayarlarını atabilirlermi?
  8. Eren Cem

Fan Hızı ayarı AMD Driver

Fanlar Yük altında değilken ses çıkarmıyor fakat arkada oyun açıkken motordan farkı kalmıyor sanırım bu fan hızı ile ilgili Ekran kartım rx 6600 burayı nasıl ayarlamamı önerirsiniz?
  9. Eren Cem

AMD Fan hızı Ayarlama

Öncedende birkaç konu açmıştım oyun içinde çok yüksek sesle çalışıyor kasam diye ve bununla ilgili amd driverı incelerken Sessiz ayarı diye bir şey buldum bunu açınca sorun düzelirmi veya sizce bu ayarı açmalımıyım?
  10. Eren Cem

Kasa Sesli Çalışması

MSİ RX 6600 ARMOR İ5 11400F H510M-E 16GB Ram Yukarıdaki sistemi daha dün aldım fps olarak hiçbir sorunu yok yük altında değilken sessiz çalışıyor aynı şekilde oyunu düşük grafiklerde oynadığım zamanda sessiz çalışıyor fakat oyunu yüksek grafiğe aldığım zaman kasadan çok fazla ses çıkıyor...
  11. Eren Cem

XMP Açmak kasanın sesini arttırırmı

XMP açmak kasanın sesini arttır mı?
  12. Eren Cem

Kasa sesli çalışması normalmi

Arkadaşlar bu akşam yeni bilgisayarım geldi kasanın önde 2 arkada 1 fanı olmak üzere toplam 3 fanlı bir kasası var ama eski bilgisayarıma göre çok sesli çalışıyor bu normal midir sizce
  13. Eren Cem

Boş kasaya windows kurmak

Vatandan bilgisayar alacağım fakat Monitör dahil fiyatı 17bin tl olan bilgisayar Vatanda windows kurulumu ve güvenlik koruması ile birlikte 21 Bin TL yi bulacağı söyleniyor sizce buna fazladan 4 bin tl verilmeli mi? Veya kendim windows kurabilirmiyim
Geri