Boş kasaya windows kurmak

Eren Cem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Vatandan bilgisayar alacağım fakat Monitör dahil fiyatı 17bin tl olan bilgisayar Vatanda windows kurulumu ve güvenlik koruması ile birlikte 21 Bin TL yi bulacağı söyleniyor sizce buna fazladan 4 bin tl verilmeli mi? Veya kendim windows kurabilirmiyim

Vatandan bilgisayar alacağım fakat Monitör dahil fiyatı 17bin TL olan bilgisayar Vatanda windows kurulumu ve güvenlik koruması ile birlikte 21 Bin TL yi bulacağı söyleniyor sizce buna fazladan 4 bin TL verilmeli mi? Veya kendim windows kurabilirmiyim
kesinlikle verilmemeli hocam, yıl 2022 win kurulumunu 7 yaşıdaki çocuk da yapar. güvenlik korumasını gücünü bilmem de 4k etmeyeceğini adım gibi biliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ytde 10dklik bir video izle öğrenirsin.

Vatandan bilgisayar alacağım fakat Monitör dahil fiyatı 17bin TL olan bilgisayar Vatanda windows kurulumu ve güvenlik koruması ile birlikte 21 Bin TL yi bulacağı söyleniyor sizce buna fazladan 4 bin TL verilmeli mi? Veya kendim windows kurabilirmiyim
aman aman noluyo 30 lira isteseler bile vermem 4k nedir flasha indirip bilgisayara takcaksın o kadar başka hiçbisey yok

kesinlikle verilmemeli hocam, yıl 2022 win kurulumunu 7 yaşıdaki çocuk da yapar. güvenlik korumasını gücünü bilmem de 4k etmeyeceğini adım gibi biliyorum.

ytde 10dklik bir video izle öğrenirsin.
Peki youtube üzerinden bir video atarmısın kurulumu ile beraber birçok video var fakat en iyi ve doğru anlatan kişi üzerinden yapmak istiyorum

Peki youtube üzerinden bir video atarmısın kurulumu ile beraber birçok video var fakat en iyi ve doğru anlatan kişi üzerinden yapmak istiyorum
bunlara bakabilirsin, sorunun olursa forumdakilere de danışabilirisn

w10 kuracaksan @JATDAV2 nin attığı videoyada bakabilirsin .d

hocam pcye flashi takıp windows 10 indir yazıp microsoftun kendi sitesine gidiyorsunuz indiriyorsunuz kendisi kuruyor nereye kurulsun kısmına iso dosyası bide flash bellek var flash belleği seçip bekliceksiniz başka hiçbişey yapmanıza gerek yok bide 64bit 32bit kısmı var 64 bit seçin

Kasayı ve monitörü alıp koşarak kaçın oradan

Sistemi de yazın bari oradan da ayrı kazık yemeyin belki daha iyisi vardır

Bence vatandan alma. Windows kurulumu ve güvenlik koruması ile 17 binden 21 bine fiyat çeken bir yer sana ne biçim geçiriyordur. Etik değil yaptıkları. Kendin kurarsın windowsu tonla videosu var. Sistemi de başka yerden bak. Ben bana böyle fiyat çıkaran bir yerden alışveriş yapmazdım.

Geri