Arama sonuçları: *

1. Lxran

BİLGİSAYAR NE YAPTIYSAM AÇILMIYOR

Arkadaşlar lütfen yalvarıyorum yardım edin.Çok bunaldım artık bilgisayarı satmadan önce termal macun değişiyim dedim pc daha açılmadı görüntü gelmedi(biosada girlmedi )bilgisayarcıya götürdüm fan oturmamış işlemci yandı dendi gittim yeni işlemci aldım gene görüntü yok şöyle bir şey fark ettim...
  2. Lxran

GÖRÜNTÜ HİÇBİR TÜRLÜ GELMİYOR

Arkadaşlar selamun aleyküm lütfen yardım edin sabahtan beri halletmeye çalışıyorum işlemcimin termal macununu uzun süredir değişmiyordum değişmek istedim ilkten değişemedim fan oturmadı sonra hallettim ama nedense ondan sınra sisteme hiç görüntü gelmedi sinyal yok ekran kartıbı değiştim olmadı...
  3. Lxran

Mavi Ekran Oyun açılırken siyah ekran veriyor

Bütün oyunlar açıldığında fivem hariç hepsinde direk siyah ekran geliyor kalıyor öyle ses var görüntü yok psudan kaynaklı oldupğunu düşündüm 3070ti i5 11400f 600w psu var psudan oldugunu düsündüm fakat ozm neden fivemde böyle oluyor lütfen yardım edin
  4. Lxran

Mavi Ekran OYUN AÇILMIYOR SİYAH EKRAN VERİYOR

Bütün oyunlar açıldığında fivem hariç hepsinde direk siyah ekran geliyor kalıyor öyle ses var görüntü yok psudan kaynaklı oldupğunu düşündüm 3070ti i5 11400f 600w psu var psudan oldugunu düsündüm fakat ozm neden fivemde böyle oluyor lütfen yardım edin
Geri