Arama sonuçları: *

1. M

Ekran çizik çizik oluyor

Arkadaşlar bu ekranın böyle çizgi çizgi olma sebebi ne elden ringde oluyordu şimdi masaüstümde oluyor. Sabit değil saniyelik oluyor gidiyor ve geliyor. Ekranı 260 hz den 144 hz e düşürünce sorun çözülüyor. Oyunlarda ise borderlens screenden fullscrene çekince çizgi kabak gibi patlıyor. Sorun...
  2. M

ACİL bilgisayarı temizledim ekran gelmiyor

Ayda bir olaraj yaptığın rutin kasa temizliğini uzun süredir yapmıyordum ekran kartını söküp ramleri söktüm geri taktım uzaktan soğuk hava üfledim tozları hafif nemli ıslak mendille temizledim soketlere dokunmadım. Kabloları takıp geri taktım ekran gelmiyor acil yardım
  3. M

Anakart işlemci pini kırıldı

Arkadaşlar merhaba. Daha önce konu açmıştım kasama güç gelmiyor diye. Anakartım ddr5 asus prime 620m-e csm modeli. İşlemci pinlerini kırmışım. Ürün 1 haftalık. Yetkili servis soket değişimi yapar mı yaptırmama değer mi yoksa yenisinimi almalıyım?
  4. M

Hava soğutucu taktım kasaya güç gelmiyor

Yeni hava soğutucumu taktım fakat kasaya güç gelmiyor. Cpu fandan başka bir şey sökmedim bilgisayarda. Sistem Prime a620m-e csm Ryzen5 7500f 4060 ti Xpg 750w gold kasa ve psusu Güç gelmiyor hiçbirşekilde yardım eder misiniz lütfen
Geri