Arama sonuçları: *

1. Layhton

Bios ayarları için acil destek

Arkadaşlar merhaba sistem aşağıda imzamda olan sistem fakat genel olarak fps değerlerim ortalamanın altında. Bios ayarlarım yapılmadı bunun için destek lazım yardımınıza ihtiyacım var. Şurdan başlayayım, 7500f işlemcim şuanda biosda 3700mhz speed ve 1.288V değeri gösteriyor. Bildiğim kadarıyla...
  2. Layhton

Darboğaz mı yiyorum?

Arkadaşlar merhaba, aşağıda sizle görseli paylaşıyorum değerler gördüğünüz gibi rust oyununda bu şekilde. 50-60 FPS e düştüğüm yerler oluyor acaba darboğaz mı var?
  3. Layhton

Pbo sonrası bios dondu

Arkadaşlar pbo yaptım biosdan, 200 e -30 verdim ve ilk başta mavi ekran yedim. Bende res atıp iptal etcektim işlemi ama resden sonra biosa girdiğimde bir kaç saniye sonra pc donuyo ve bişe yapamıyorum. Şuan biosda kaldım ve tekrar rest attım ama yine aynısı oldu
  4. Layhton

Çözüldü✓ Expo Sonrası Sistem Kararsız Çalışıyor!

Merhaba, forumda açılan diğer konulara baktım fakat bir çözüm bulunamamış gibi gözüküyor. Şöyle açıklayayım, bios üzerinden expo ayarını enabled yaptıktan sonra kaydedip çıkıyorum. Reset sonrası açılırken ilk başta sinyal yok hatası alıyorum(bu hatayı alırken bilgisayar çalışmaya devam ediyor)...
  5. Layhton

Pc sinyak yok hatası alıp kendiliğinden açılıyor.

Arkadaşlar ben ***** gibi bir şey bilmememe rağmen herkes öyle yapıyor diye pbo ayarını +200 -30 veriyo diye bende öyle yaptım ve kaydedip çıktıktan sonra bilgisayara görüntü gelmemeye başlamıştı. Bende bios pilini çıkartıp yerine taktım ve bilgisayarı çalıştırdım. Şuan da bilgisayarın power...
  6. Layhton

Bilgisayarım açılmıyor acil yardım

Bilgisayara pbo ayarı yaptım ve çıktım şuanda pc çalışıyor ama sinyal yok diyip kesiliyor. Aradan 20-30 saniye geçtikten sonra tekrar asus başlangıç ekranı geliyor ve o da gidiyor acil yardımınız lazım
  7. Layhton

Bilgisayarım Hakkında Sorun Yaşıyorum Donmalar Oluyor.

Oyun oynarken bir anda bilgisayarım donuyor bazen bir kaç saniyeliğine bazen yarım saniyeliğine bazense süresiz bir şekilde donuyor ve donma esnasında kulaklıktan ''dırrrrrr'' gibi sesler geliyor. İşlemcim ryzen5 2600 ve sıcaklık değerleri 60-65 arası değişiyor Ekran kartim msi armor rx570 4gb...
Geri