Arama sonuçları: *

1. Muhammedburak53

windows 11 forza horizon 4 açılmıyor

arkadaşlar windows 10 da böyle problem yoktu eski pc de bile açıyodum arkadaşım win11 veya xbox ile alakalı galiba dedi ondada benzer oyunlarda oluyormuş bunun bir çözümü var mıdır ?
  2. Muhammedburak53

Çözüldü✓ bios zamanım 32 saniye

arkadaşlar imzamdaki sistemi kullanıyorum önceki hafta aldım ilk geldiğinde bios zamanı normaldı ssd ye oyun vs indirdikçe bios zamanım arttı şuan 32.6 saniye bunu nasıl düşürebilirim ?
  3. Muhammedburak53

psu ilk açıldığında çok ses yapıyor

arkadaşlar 250w psu var ama ilk açıldığında tıkır tıkır ses yapıyor 1 2 dakika sonra normale dönüyor sanki arabayı ilk çalıştırma gibi sorun nedir bilen varmı :)
  4. Muhammedburak53

PC açılıyor ama monitör ekranı vermiyor

Arkadaşlar PC açılıyor ama yeni aldığım monitör açılmıyor monitörü kapatma tuşundan kapatıp açınca geliyor
  5. Muhammedburak53

hdmı 2.0 kablo önerisi

arkadaşlar mönitör alıcağım 165hz 1080p için hdmı 2.0 kablosu arıyorum acil
  6. Muhammedburak53

Pc yi temizledikten sonra sorun çıktı

Arkadaşlar merhaba az önce pc mi temizledikten sonra işletim sistemi bulunamadı hatası alıyorum acil yardıma ihtiyacım var.
  7. Muhammedburak53

oyunda 94 derece işlemci

merhaba arkadaşlar imzamdaki pc ile Phasmophobia oyununu oynuyordum sıcaklıklara baktığımda 90 ve 94 arası geziyordu bı sıkıntı çıkarır mı pek normal gelmedi de bana :)
  8. Muhammedburak53

Çözüldü✓ imzamdaki pc 165 hz de darboğaz yaparmı

imzamdaki pc 165 hz de darboğaz yaparmı ve 165 hz monitörü 144 hz de normal kullanabilirmiyim
  9. Muhammedburak53

Çözüldü✓ pes 2023 bilgisayardan nasıl bi kol ile oynanır ?

merhaba arkadşlar pc ye steam den pes 23 yükledim ama xbox olarak gözüküyor ben kol alıp oynamak istiyorum onu nasıl yaparız
  10. Muhammedburak53

Çözüldü✓ Bilgisayarın Egzos Fan Ölçüleri Nasıl Alınır ?

arkadaşlar biligisayarım küçük bilgisayar egzoz fanı yok bunu nasıl ölçüp bulucaz 1661599456 metre ile ölçtüğümde 7.5 cm çıkıyor hem yukardan hem yandan
  11. Muhammedburak53

bilgisayarım forza horizon 4 kaldırır mı ?

merhaba arkadaşlar bilgisayarım şöyle i5 3470 gtx 750 anakart h61 16 gb ram 250 watt güç kaynağı 120 gb ssd 500 gb hdd forza horizon 4 kaldırır mı ? 1661426402 can you run it de minimum kaldırır gösteriyor
Geri