Arama sonuçları: *

1. X

Çözüldü✓ Nvidia Denetim Masası ayar değiştirilmiyor.

Merhaba, ekran kartının ayarlarını değiştirmek istiyorum ama erişim reddedildi diyor nasıl bu soruna çözüm bulabilirim ?
  2. X

Bi anda mavi ekran yedim.

Merhaba, rust açıkken altta FC24'e girmeye çalıştım ve bi anda mavi ekran yedim yediğim ilk mavi ekran bu ne yapmalıyım? 1735646769 %0 tamamlandı yazıyor.
  3. X

Bilgisayarın fanından cızırtılı ses geliyor.

Merhabalar, bugün bilgisayarımı açtığımda ön orta fandan fazla cızırtılı ses gelmeye başladı ve yavaş dönüyordu. Kasa tozlu diye kasanın tozunu kurutma makinesinin soğuk moduyla temizledim ve denediğimde yine aynı ses geldi. Nasıl bu sorunu düzeltebilirim?
  4. X

Clumsy Fake Lag çalışmıyor

Failed to start filtering : failed to open device (code:2). Make sure you run clumsy as Administrator. uyarısı alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim ? yönetici olarak çalıştırmama rağmen olmuyor.
  5. X

Discord herhangi bir sese girerken "Bağlanıyor" da kalıyor

Discord herhangi bir sese girerken "Bağlanıyor" da kalıyor ne yapmam lazım dcyi kapatıp açtım interneti kapatıp açtım ama olmadı
  6. X

Valorant'a her girdiğimde "sldh.dat" dosyası geliyor.

Valorant'a her girdiğimde "sldh.dat" dosyası geliyor, sebebi nedir nasıl bunun gelmemesini önleyebilirim ?
  7. X

Her Google'yi açtığımda Windows Defender tehtid algılıyor.

nasıl kapatabilirim bunu böyle bir şey yoktu dün sadece selçuksportstan kaçak maç izlemiştim
  8. X

Behaivor:Win32/Hive.ZY Virusu

Tarama yaptığımda böyle bir şey çıktı kaldır falan dedim oradan bir sorun olurmu arkadaşlar lütfen cevap verin korkuyorum.
  9. X

Bilgisayarım bir anda yavaşladı

Ben normalde her gün psu'yu arkasındaki şalterden kapatıyorum. Bugün açtım ve birkaç saniye sonra bilgisayarı açtım bir yavaşlama vardı sonra restart attım düzeldi sebebi nedir daha olur mu ?
  10. X

İşlemcim %20 falan kullanıyor ama ekran kartım %85 in üzerinde

İşlemcim %20 falan kullanıyor ama ekran kartım %75 in üzerinde genellikle 90 da oluyor sebebi nedir? TruckersMP'de 2000 kişilik oyunda Duigsburg-Calais yolunda böyle oluyor max ayarlar.
Geri