Arama sonuçları: *

1. Akhiore

RGB leri Armory crate üzerinden kontrol edemiyorum

İlk başta kontrol edebiliyordum anakarta kontrolcü bağlı ona da rgb ler ama şimdi kendi kafasına göre arada açılıyor arada kapanıyor kendi kendine renk fln değiştiriyor kontrolcüye baktım bi temasızlık ya da farklı bir sorun görmedim sizce neden oluyordur program görseldeki gibi
  2. Akhiore

Bu görseldeki ne virüs mü ?

EDİT:PC YENİDEN BAŞLATINCA GİTTİ AMA NEDEN OLDUĞUNU HALA MERAK EDİYORUM Eskiden kalma 500gb laptop ssd si vardı onu harici disk olarak kullanmak ve denemek için kabloyla bağladım ama masaüstünde böyle siyah bir şey çıktı kaspersky da temiz çıktı ama kapanmıyor da, yazının üstündeki kısım...
  3. Akhiore

Disk bilinmiyor başlatılmıyor. Var olmayan bir aygıt belirtildi hatası

Dün gta v e mod kurdum ve bugün açılmadı ve düzeltme yöntemlerini denerken bilgisayarı yeniden başlattım ve ssd yok oldu yüklü olan oyunlar vb hiçbir şey gözükmüyor ve ssd başlatılamıyor hatası veriyor bence ilginç bir durum birden bire böyle olması düzeltebilir miyim SSD temu dan alınma kodak...
  4. Akhiore

Ölüyü diriltme operasyonu (PC)

Mezar sessiz, taşlar konuşmaz, Ölülerdirilmez, bir zaman yolculuğudur sadece, Rüzgarın şarkısı, geçmişi anlatır, Ancak ölüler dirilmez, sonsuzluğun sırrını korur. Bunun dirilsede faydası olmayacağına karar verdik 3,4k civarına ankara/ etimesgut bölgesinde 2. el pc ne alınabilir sizce alınsa...
  5. Akhiore

🤯 Bilgisayarlara harici disk takınca mouse takılıyor

Şimdii bu olayda 2 ayrı konum ve iki ayrı bilgisayar var bilgisayar 1 ofiste kullanılan bir bilgisayar ve harici farklı diskler takınca bu bilgisayarda mouse ve klavye takılıyor bilgisayar yavaşlıyor 2.bilgisayar benim evde sorunsuz her şeyi kablosuz kullandığım bilgisayar hiç takılma yok...
  6. Akhiore

🙁 Hey İndirilen videolar takılıyor neden?

Merhaba bilgisayarıma indirdiğim videolar bu şekilde takılıyor formattan önce çoğu oynatıcıyı denedim ve çözüm olmayınca format attım yine düzelmedi. Sizce sebebi nedir? Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  7. Akhiore

Format sonrası yedek

Merhaba bilgisayarımda bir kaç yazılımsal sorun var bütün disklerime format atacağım komple ama birkaç şeyi yedek alacağım yedek aldıklarımı format işleminden sonra tekrar bilgisayara aktarsam virüs vb şeyler varsa geri gelir mi yada yedeklediğim dosyaları virüs programında taratıp bilgisayara...
  8. Akhiore

Bilgisayarda çevrimdışı video oynatırken takılma

Merhaba bilgisayarıma indirdiğim videoları izlemek istediğim zaman videolar takıla takıla ilerliyor. 4 adet medya oynatıcı denendim hepsinde aynı yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler
  9. Akhiore

PC Upgrade için öneri lazım

İşlemci : İ3 10100F Anakart: Gigabyte H410M S2H V3 Ekran kartı: GTX 1650 Ram : Corsair Vengeance 8gb 2 adet Bu sistemde hangi parçalar değişmeli sizce Bütçe 3,4k arası şuan inidirimde anakart var gerekli görürseniz onu alabilirim. B560M
  10. Akhiore

Darboğaz gibi bir şey var yardım hangi parça değişmeli

Merhaba bu sistemde böyle bir durum yaşıyoruz sizce hangi parçadan kaynaklanıyordur. Hangi parçayı değiştirmeliyiz çözümü nedir Amd ryzen3 2200g 3.5ghz 1050ti 4gb Asus prime a320 m-e crucial 3000mhz 16gb ram 400w güç kaynağı Görseldeki oyun valorant Teşekkürler
  11. Akhiore

Sistemimde FPS Drop sorunu var

DA V5 sistem İşlemci : İ3 10100F Anakart: Gigabyte H410M S2H V3 Ekran kartı: GTX 1650 Ram : Corsair Vengeance 8gb 2 adet Bu sistemde Pubg vb oyun oynarken Fps droplar yaşıyorum özellikle pubg de 80 den 20 ye felan düşüyor fps im diğer oyunlardada var ama bu kadar yok sizce neden olabilir...
Geri