Arama sonuçları: *

1. Shoto

Monitör en aşağıda kaybolup gelen 3 çizgi

Sorunum fotoğrafta var ama bunun bir tık daha büyüğü şeklinde windows çubuğunun yarısı kadar. ilk monitör de bir sorun var sandım ama bu çizgiler kaybolup kaybolup geliyor. yani şöyle 1 saniye gidiyor sonra geri geliyor.
  2. Shoto

Pc kasası temizledikten sonra görüntü gelmiyor

Süpürgeyle falan temizlemedim normal kuru bezle tozları aldım sadece hiçbir parçaya falan da dokunmadım içinde ama görüntü vermiyor ramleri çıkartıp taktım olmadı anakartta arıza ledi de yanmıyor anakart a620m-e bu anakartta arıza ledleri tam olarak nerde bilen var mı?
  3. Shoto

Sıkıştırılmış zip dosya dosya winrarla nasıl ayıklanır?

Şöyle bir zip dosyası var routerın firmware versiyonunu yükseltmek için bunu winrarla ayıklamam gerekiyormuş nasıl ayıklıyacağım? internetten baktım yine beceremedim hiçbir türlü olmuyor. 1726583119 yukarı
  4. Shoto

adaptive sync mi yoksa gysnc mi açmalıyım

şuan monitörün kendi ayar menüsünden adaptive sync i açık hale getirdim ayrıca nvidia denetim masasında da gysnc açık birini kapatayım mı ne yapim bilemedim. 1725727886 yardım
  5. Shoto

uncharted 4 oyundan atıyor

uncharted 4 e giriyorum sonra kayıtlı kaldığım yere giriyorum 5 saniye sonra oyun donuyor ve atıyor beni gayet güzel 2 saattir falan oynuyordum şimdi bi anda oldu sorun ne acaba..
  6. Shoto

A620M-E anakarta peerless assasin soğutucu ram slotunu kapatıyor mu?

Aslında 2 ram skorunuzda kapamış ama 2.ye takabilmişler Rami 1 aya 2.Rami alcam 1.slota sığacak mı acaba bu anakartta aynı soğutucuyu kullanıp çift ram kullanan var mı?Sığıyor mu? 1722436339 Güncel
  7. Shoto

Bilgisayar açıldıktan 5 dk sonra siyah ekrana geçiyor

Yeni bilgisayar bir ayarı var galiba bilgisayarı açıyorum 5 dk dokunmazsam boş durursa pc siyah ekrana geçiyor mouse a dokunursam ekran geri geliyor telefonlardaki ekran kapanma süresi gibi bir şey var yani nasıl kapatabilirim?
Geri