Arama sonuçları: *

1. Wilot

Anakart değiştirdim format atmam gerekli mi?

Merhaba, yeni anakart siparişi verdim geldiği zaman bilgisayarı kurduğumda formatlamam gerekli mi yoksa direkt aynı windowstan devam edebilir miyim format atmadan?
  2. Wilot

PC Tekte marş almıyor :D

Merhabalar, önceki konularıma bakacak olan olursa eğer baştan uyarayım saniyelik güç alıp kesiyor konusundaki pc ile şuan aynı pc değildir. Bilgisayar son 2 gündür falan ilk çalıştırmada açmıyor (fanlar vs. dönüyor pc çalışıyor ekran gelmiyor) güç tuşuna uzun basıp kapatıyorum ve tekrar...
  3. Wilot

PC SANİYELİK GÜÇ ALIP GÜCÜ KESİYOR

Merhaba, eski pc mi kurdum home assistant sunucusu olarak kullanmak üzere, uzay sistem bir şekilde şuanda ve çalışır durumdaydı en son (psu'dan emin değilim biraz sıkıntı çıkarmaya başlamıştı W değeri yetersiz olduuğundan diye düşünüyordum o yüzden değiştirmiştim) şimdi ise power switch...
  4. Wilot

Çözüldü✓ ACİL YARDIM GEREK BİLGİSAYARI KULLANAMIYORUM

Kilit ekranında takılı kaldım şapkalı â yapmam gerek ama yapamıyorum shift+3+a yapmak işe yaramıyor shift+3e bastığım anda ^koyuyor a ya basmamı beklemiyor şifremde â var açamıyorum kilit ekranını pc yi kullanamıyorum başka nasıl â yapabilirim
  5. Wilot

Çözüldü✓ Pc internet hızı max 100mbps algılıyor

Merhaba, şuanda 1gbps internet var evde turkcell 30yıl kampanyasından kaynaklı normaldede 200mbps zaten ama pc de 100mbps üstünü alamıyorum bir süredir, ağ ayarlarından speed & duplexi 2.5gbps full duplex seçtim otomatikteydi fajat yine olmadı nasıl çözebilirim internet ayarlarında bağlantı hızı...
  6. Wilot

Format sırasında SSD gözükmemeye başlıyor

Merhaba, USB üzerinde UEFI ile format atarken Windows kurulum ekranında ilk başta SSD gözüküyor fakat seçip biçimlendir veya başka bir seçenek seçtiğimde yapılamıyor diye hata veriyor ve SSD gözükmemeye başlıyor.
  7. Wilot

UEFI Kurulumda sorun yaşıyorum

Merhaba, UEFI Kurulum için usb hazırladım fakat boot menuden UEFI olarak usb yi seçtiğim zaman gelmesi gereken kurulum kısmı yerine farklı birekranla karşılaşıyorum.
Geri