Arama sonuçları: *

1. A

Bilgisayarım 5G görmüyor neden acaba?

Başka modemlerin 5gleri falan gözüküyor eskiden benimkide gözüküyodu ama şuan çıkmıyor benim 5g ne yapmalıyım sizce
  2. A

İtopya REZALETİ teknik servisten gelen kasa bozuk geldi

2 ay önce falan teknik servise gönderdiğim kasa geldi 20 iş günü olan süreyi hayli hayli aştılar zaten bundan bahsetmiyorum bile sözde ramlarle işlemcini değişti ama hala aynı sorun devam ediyor bilgisayarda açılmıyor bilgisayar bu durumda ne yapmam lazım direk thh ye mi başvurayım itopyaya mı...
  3. A

İtopya servis 20 iş gününü geçti

Arkadaşlar bugün servise gönderdiğim kasanın 21. İş günüydü fakat ramim daha itopyadan teknik servise yeni gitmiş dendi teknik servisi aradığımda, tekrar itopyayı aradığımda ise 21.gün olduğu için ürünü direk depodan değiştirip yollayacaklarını bildirdiler böyle bi uygulamaları varmış şahsen ben...
  4. A

İtopya teknik servis mağduriyeti

Hazır sistemim arıza yapmıştı itopyaya yolladım sistemi 1 ay önce itopyada penta teknoloji diye biyere yollamış sistemin parçalarını fakat ben 1 ay önce yollamoş olmama rağmen ramim daha dün varmış Penta teknolojiye normalde itopyaya yollamamın üstünden 20 iş günü geçti bugün son gün olması...
  5. A

Sistemimi iade edebilir miyim?

2-3 ay önce itopyadan sistem aldım ve 2 hafta önce bozuldu teknik servise gödnerdim şuan incelemede halen. sorum şu sistemde böyle bir arıza yaşandığı için değişim talep etmek yerine komple sistemi iade etmeyi talep edebilir miyim?
  6. A

Sistem nasıl değişime gönderilir?

İtopyadan aldığım bi kasa vardı değişim için kod vs aldım ups kargo ile çalışıyorlar. upsi aradım sistemi göndermek için randevu falan oluşturdum gelip aldılar fakat sistemi ups e verdiğime dair ortada ne bi mail ne de bir sms ya da kağıt falan yok bi sıkıntı gelmez değil mi başıma? Sağ salim...
  7. A

Bilgisayarım kendini resetliyor ne yapmalıyım?

Bikaç kere denedikten sonra windows düzgün çalışmıyor gibi bi hatada alıyorum biosa falan girebiliyorum istersem sizce ne yapmalıyım nasıl çözülür bu sorun
  8. A

Rx 7700xt ets2 fps sorunu

Başta 1080pde 150 civarı fps alıyodum bi anda fps 80-100 bandına geriledi ne olduğunu bende anlayamadım neden olmuş olabilir?
  9. A

Düşük fps alıyorum sebebi nedir

İ5 13400f işlemcim rtx 4060 ti ekran kartım var ama cs2 de ölüm maçında orta ayarlarda 150 fps civarlarında alıyorum sebebi ne olabilir. İnternetteki testlere göre sistemimin 300-400 fps arası alması gerekiyor. Normalde 250 300 civarında alıyodum bi anda 150 lere düştü.
Geri