Rx 7700xt ets2 fps sorunu

Alperenko

80+
Reaksiyon skoru
70
Başta 1080pde 150 civarı fps alıyodum bi anda fps 80-100 bandına geriledi ne olduğunu bende anlayamadım neden olmuş olabilir?

Başta 1080pde 150 civarı fps alıyodum bi anda fps 80-100 bandına geriledi ne olduğunu bende anlayamadım neden olmuş olabilir?
Yerden yere göre değişiyor FPS . Bendede öyle . Şehire girince mesela 80-100 arası . Şehirden çıkınca 120-150 arası takılıyor . Sende hiç artma azalma oluyor mu ona bakman gerek .

Yerden yere göre değişiyor FPS . Bendede öyle . Şehire girince mesela 80-100 arası . Şehirden çıkınca 120-150 arası takılıyor . Sende hiç artma azalma oluyor mu ona bakman gerek .
150 lerde takılırken bi anda aynı yerde 100 lere geriledi sizin sistem ne hocam

Hocam bendede bazen kart kullanmı %50 90 fps %90 150 fps oluyo kullanım neye göre artıp azalıyor

Hocam bendede bazen kart kullanmı %50 90 fps %90 150 fps oluyo kullanım neye göre artıp azalıyor
Valla hocam SSD okuma yazma yapmıyodur yavaşlıyodur senkronizasyonu optimizasyonu sıfır oyunun oyundan da alakalı olabilir .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150 lerde takılırken bi anda aynı yerde 100 lere geriledi sizin sistem ne hocam
İmzamda yazıyor . Dediğim gibi FPS Ler sabit değil oyunda yer yer değişiyor .

Valla hocam SSD okuma yazma yapmıyodur yavaşlıyodur senkronizasyonu optimizasyonu sıfır oyunun oyundan da alakalı olabilir .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmzamda yazıyor . Dediğim gibi FPS Ler sabit değil oyunda yer yer değişiyor .
İmzanıza nasıl bakıcam

aynı sorun bendede var oyunlar da fps düştü

Geri