.......Başta 1080pde 150 civarı fps alıyodum bi anda fps 80-100 bandına geriledi ne olduğunu bende anlayamadım neden olmuş olabilir?
Yerden yere göre değişiyor FPS . Bendede öyle . Şehire girince mesela 80-100 arası . Şehirden çıkınca 120-150 arası takılıyor . Sende hiç artma azalma oluyor mu ona bakman gerek .Başta 1080pde 150 civarı fps alıyodum bi anda fps 80-100 bandına geriledi ne olduğunu bende anlayamadım neden olmuş olabilir?
150 lerde takılırken bi anda aynı yerde 100 lere geriledi sizin sistem ne hocamYerden yere göre değişiyor FPS . Bendede öyle . Şehire girince mesela 80-100 arası . Şehirden çıkınca 120-150 arası takılıyor . Sende hiç artma azalma oluyor mu ona bakman gerek .
Hocam bendede bazen kart kullanmı %50 90 fps %90 150 fps oluyo kullanım neye göre artıp azalıyorYerden yere göre değişiyor FPS . Bendede öyle . Şehire girince mesela 80-100 arası . Şehirden çıkınca 120-150 arası takılıyor . Sende hiç artma azalma oluyor mu ona bakman gerek .
Truckermp ise normalBaşta 1080pde 150 civarı fps alıyodum bi anda fps 80-100 bandına geriledi ne olduğunu bende anlayamadım neden olmuş olabilir?
Normal offlina yük taşıyorum hocamTruckermp ise normal
Valla hocam SSD okuma yazma yapmıyodur yavaşlıyodur senkronizasyonu optimizasyonu sıfır oyunun oyundan da alakalı olabilir .Hocam bendede bazen kart kullanmı %50 90 fps %90 150 fps oluyo kullanım neye göre artıp azalıyor
İmzamda yazıyor . Dediğim gibi FPS Ler sabit değil oyunda yer yer değişiyor .150 lerde takılırken bi anda aynı yerde 100 lere geriledi sizin sistem ne hocam
İmzanıza nasıl bakıcamValla hocam SSD okuma yazma yapmıyodur yavaşlıyodur senkronizasyonu optimizasyonu sıfır oyunun oyundan da alakalı olabilir .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İmzamda yazıyor . Dediğim gibi FPS Ler sabit değil oyunda yer yer değişiyor .
4060 7500f var bende . Üstüme bas profilime gir hakkında kısmında yazıyor .İmzanıza nasıl bakıcam
Sistem ne hocamaynı sorun bendede var oyunlar da fps düştü
AMD Ryzen 7 5800X 7700 ekran kartıSistem ne hocam