Arama sonuçları: *

1. D

Bilgisayar oluşan toplu problemler. Sistemde hangi parçada sorun olabilir?

Sistemi gamegarajdan topladım. Bayadır kullanıyorum ve sürekli bazı sıkıntılar karşıma çıktı. Sistemi açtığımda monitöre önce sinyal yok uyarısı geliyordu sonradan ekran geliyordu. Biraz geç açılıyordu gibi. Bluetoothla ilgili bazı sıkıntılar vardı ekstra adaptör aldım bunun için. Bilgisayarı...
  2. D

Bios Güncelleme Yapacağım Flash Boş Olmalı Mı?

Selamun Aleyküm İlk defa bios güncelleme yapacağım MSI HOW-TO CHANNEL kanalından izledim nasıl yapmam gerektiğini. Ama aklımdaki tek sorun flash bellek boş olmalı mı? Elimde boş flash bellek şuan yok. İlk defa yapacağım içim her konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  3. D

En Stabil Rufus Sürümü Hangisi? Yeniden format atacağım.

En Stabil Rufus Sürümü Hangisi? Yeniden format atacağım. Bazıları son sürümü değil daha eski bazı sürümleri öneriyor. Hangisi indirmek doğrudur.
  4. D

Bilgisayarı kapat diyorum 5 dakika sonra kasa kapanıyor.

Bilgisayarı kapat diyorum ama kasa kapanmıyor. Monitör sinyali gidiyor. 4 dakikadır bekliyorum kapanmıyor. Bir kaç gündür böyle. Açma tuşuna basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum. Neden böyle olur lütfen çözüm... Düzenleme: 5 6 dakikadan sonra kasa kapandı şuan.
  5. D

Discord Açıyorum Otomatik Kapanıyor. Valorant aynı sorun. Acil Çözüm

Discord açıyorum otomatik kapanıyor. Valorant açıyorum ekrana gelmiyor durup dururken oldu problem ne olabilir acil çözüm lütfen.
  6. D

Bilgisayarda Mikrofon Çalışmıyor Hyperx Cloud 2 ve Başka Kulaklık Denendi. Acil

Selamun Aleyküm Yeni sistem topladım bir kaç ay oldu. Hyperx Cloud2 kullanıyordum mikrofonu önceki sistemde de çalışmıyordu ama düzeltiyordum sorunu yoktu. Yeni sisteme geçtim falan tabi aralarında aylar var. Şuan mikrofon çalıştıramıyorum sistemde. Hyperx Cloud2 ye yeni ses kartı geldi...
  7. D

En İyi Antivirüs Hangisidir

Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
  8. D

Bilgisayar Sürekli Yenileme(F5) Yapıyor

Yaklaşık 10 saniyede bi sürekli sayfalar falan yenileniyor nasıl çözücem ben bunu problem ne olabilir. Çok sinir bozucu
  9. D

Sistem Ederi Nedir? Laptop Geçmeyi Düşünüyorum.

Donanım Arşivi V2 Kullanıyorum bazı parçaları farklı aşağıda belirteceğim. Artık oyun oynamadığım için satmayı düşünüyorum laptop almak istiyorum. Satıp üstüne koyup güzel bir laptop alınabilir mi? Belli olmaz tekrar canım isterse oyun oynamak diye iyi bir bilgisayar almaya çalışacağım. MSI...
  10. D

Sistemin ederi nedir? Satıp laptopa geçmeyi düşünüyorum.

Donanım Arşivi V2 Kullanıyorum bazı parçaları farklı aşağıda belirteceğim. Artık oyun oynamadığım için satmayı düşünüyorum laptop almak istiyorum. Satıp üstüne koyup güzel bir laptop alınabilir mi? Belli olmaz tekrar canım isterse oyun oynamak diye iyi bir bilgisayar almaya çalışacağım. MSI...
  11. D

Termal Macun Önerisi

Amazon Day varken bir kaç alışveriş yapıyorum. Dün kasayı açtım macunları hiç değiştirmemiştim baya haşat olmuşlar. Değiştirmeyi düşünüyorum öneri bekliyorum. 2 Tane buldum güzel midir...
  12. D

V2 Sistem Yenileme ve Prime Day

V2 Sistemde bir şeyleri yenilemek istiyorum yavaş gelmeye başladı artık. Prime Day gelmişken belki yakalarım bir kaç ürün öneri bekliyorum. Bir arkadaş şu ürünlerle değiştirmemi önerdi. Belki komple parça değişikliğinden vaz geçip sadece güzel bir SSD alıp eski hızına kavuşur diye düşünüyorum...
  13. D

V2 Sistem yenilemek. SSD

V2 Sistemim yavaşladığı için bazı değişiklikler yapmak istiyorum yavaş yavaş. Şuan SSD almak istiyorum beni uzun yıllar götürebilicek ürün arıyorum. İleride sistemi değiştiredebilirim o yüzden ona göre öneri bekliyorum. Direk marka model önerisi bekliyorum. Bir arkadaş HDD komple kaldır sadece...
Top Bottom