Arama sonuçları: *

1. D

Ekrandaki Gel Git Sorunu. Yıllardır çözülmeyen problem.

Son bir kaç yıldır aldığım tüm bilgisayarlarda aynı sorunu yaşıyorum ve farklı sorunlar da yaşıyorum ayrıca. Kısa tutucam video atıyorum bu sorun neden olur nasıl çözerim. Toplam 5 6 bilgisayar değiştirdim şuanda da gamegaraj laptop aldım yeni bugün bu sorunu fark ettim diğer bilgisayarlardaki...
  2. D

Tarayıcı Uzantıları ve Farklı Tarayıcılar Sistemde Hatalara Sebep Olur Mu?

Tarayıcılara yüklediğimiz uzantılar bilgisayara virüs vs bir şeyler bulaştırıp sisteme bir zararı olur mu? Farklı tarayıcılar da problem yaratır mı oradan yüklenen eklentiler vs. Yıllardır kullandığım her bilgisayarda 4 laptop 1 masaüstü problemler yaşadım. Bu problemleri çözebilen kimse...
  3. D

Laptopu HDMI İle Monitörüme Bağladım Ama Görüntü Gidiyor

Kasayı sattığım için laptopu monitörüme bağladım film dizi izlemek için 1 kablo ile denedim hiç görüntü gelmedi. Farklı daha hiç kullanılmamış diğer daha kaliteli kabloyu denedim görüntü başta gelmedi sonradan geldi görüntü. Dizi izliyordum görüntü 2 saniyeliğine gidiyor ekran kararıyor geri...
  4. D

Seslerde Robotlaşma Takılma Sorunu Yardım

Nasıl açıklarım tam bilmiyorum ama oyun oynarken özellikle çok belli oluyor hele bazen iyice artıyor. Sesler robotlaşıyor seslerde kasma takılma oluyor. 2 3 Farklı kulaklıkla test ettim daha 2 gün önce yeni sıfır kulaklık geldi nova pro wireless ve aynı şekilde problem yaşamaktayım. Keşke bu...
  5. D

Ekranda Çıkan Saliselik Görüntü Bozukluğu Neden Olabilir Youtube

Anlamanız için video çektim youtube bakarsanız zaten anlarsınız muhtemelen direk. Eskiden bilgisayarlarda hiç problem olmazdı uğraşmazdık böyle şeylerle. Yeni teknolojiler hep problemli ya da problemleri tüm ürünler bana denk geliyor.
  6. D

Grafik Hızlandırma Açıkken Videolarda Bozulma Oluyor Nasıl Düzelir?

Google Chrome kullanıyorum grafik hızlandırma açıkken videolarda bozulma oluyor. Prime video da izlerken örnek 10 dakikada 3 5 defa videoda bi garip şeyler oluyor saliselik gelip gidiyor. Kapattım grafik hızlandırmayı windows üzerinden bu ayarı kapatmadım daha. Bu ayarı kapatınca da bu sefer alt...
  7. D

Alt Tab Aynı Sekme Çoğalıyor

Her alt tab yaptığımda sekme çoğalıyor. Sürekli yapsam sınırsız çoğalacak gibi. Nasıl çözerim. Donanım hızlandırıcıyı tarayıcıda kapattım sonra böyle oldu. Videolarda falan bozulma var hızlandırıcıdan kaynaklımı diye kapatmıştım.
  8. D

Bilgisayarda Gelen Robot Sesler Neyden Kaynaklı

Ben bu bilgisayarla ilgili problemlerden çok sıkıldım. Tüm kasayı gönderdim her parça markalara gitti ama hala aynı veya başka problemler çıkıyor karşıma. Allah rızası için birisi çözsün ya. Video izliyorum veya örnek arkadaşla discordda konuşuyorum sesler robotlaşıyor saniyelik. Benim sesimde...
  9. D

Bluetooth mouse hem masaüstü hem laptop nasıl kullanırım

Razer mouse kullanıyorum ve bu mouse laptop ve masaüstü pc de aynı anda nasıl kullanabilirim? Bunun bir yöntemi var mı acaba
  10. D

Bilgisayar oluşan toplu problemler. Sistemde hangi parçada sorun olabilir?

Sistemi gamegarajdan topladım. Bayadır kullanıyorum ve sürekli bazı sıkıntılar karşıma çıktı. Sistemi açtığımda monitöre önce sinyal yok uyarısı geliyordu sonradan ekran geliyordu. Biraz geç açılıyordu gibi. Bluetoothla ilgili bazı sıkıntılar vardı ekstra adaptör aldım bunun için. Bilgisayarı...
  11. D

Bios Güncelleme Yapacağım Flash Boş Olmalı Mı?

Selamun Aleyküm İlk defa bios güncelleme yapacağım MSI HOW-TO CHANNEL kanalından izledim nasıl yapmam gerektiğini. Ama aklımdaki tek sorun flash bellek boş olmalı mı? Elimde boş flash bellek şuan yok. İlk defa yapacağım içim her konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  12. D

En Stabil Rufus Sürümü Hangisi? Yeniden format atacağım.

En Stabil Rufus Sürümü Hangisi? Yeniden format atacağım. Bazıları son sürümü değil daha eski bazı sürümleri öneriyor. Hangisi indirmek doğrudur.
  13. D

Bilgisayarı kapat diyorum 5 dakika sonra kasa kapanıyor.

Bilgisayarı kapat diyorum ama kasa kapanmıyor. Monitör sinyali gidiyor. 4 dakikadır bekliyorum kapanmıyor. Bir kaç gündür böyle. Açma tuşuna basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum. Neden böyle olur lütfen çözüm... Düzenleme: 5 6 dakikadan sonra kasa kapandı şuan.
  14. D

Discord Açıyorum Otomatik Kapanıyor. Valorant aynı sorun. Acil Çözüm

Discord açıyorum otomatik kapanıyor. Valorant açıyorum ekrana gelmiyor durup dururken oldu problem ne olabilir acil çözüm lütfen.
  15. D

Bilgisayarda Mikrofon Çalışmıyor Hyperx Cloud 2 ve Başka Kulaklık Denendi. Acil

Selamun Aleyküm Yeni sistem topladım bir kaç ay oldu. Hyperx Cloud2 kullanıyordum mikrofonu önceki sistemde de çalışmıyordu ama düzeltiyordum sorunu yoktu. Yeni sisteme geçtim falan tabi aralarında aylar var. Şuan mikrofon çalıştıramıyorum sistemde. Hyperx Cloud2 ye yeni ses kartı geldi...
  16. D

En İyi Antivirüs Hangisidir

Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
  17. D

Bilgisayar Sürekli Yenileme(F5) Yapıyor

Yaklaşık 10 saniyede bi sürekli sayfalar falan yenileniyor nasıl çözücem ben bunu problem ne olabilir. Çok sinir bozucu
  18. D

Sistem Ederi Nedir? Laptop Geçmeyi Düşünüyorum.

Donanım Arşivi V2 Kullanıyorum bazı parçaları farklı aşağıda belirteceğim. Artık oyun oynamadığım için satmayı düşünüyorum laptop almak istiyorum. Satıp üstüne koyup güzel bir laptop alınabilir mi? Belli olmaz tekrar canım isterse oyun oynamak diye iyi bir bilgisayar almaya çalışacağım. MSI...
  19. D

Sistemin ederi nedir? Satıp laptopa geçmeyi düşünüyorum.

Donanım Arşivi V2 Kullanıyorum bazı parçaları farklı aşağıda belirteceğim. Artık oyun oynamadığım için satmayı düşünüyorum laptop almak istiyorum. Satıp üstüne koyup güzel bir laptop alınabilir mi? Belli olmaz tekrar canım isterse oyun oynamak diye iyi bir bilgisayar almaya çalışacağım. MSI...
  20. D

Termal Macun Önerisi

Amazon Day varken bir kaç alışveriş yapıyorum. Dün kasayı açtım macunları hiç değiştirmemiştim baya haşat olmuşlar. Değiştirmeyi düşünüyorum öneri bekliyorum. 2 Tane buldum güzel midir...
Geri