Arama sonuçları: *

1. Clyde

Windows 10 "Bu Bilgisayar Üzerinde Çalışılıyor"

3 kere format attım ama hala "Bu Bilgisayar" klasörünü açtığım zaman "Üzerinde Çalışılıyor" yazısı ile donuyor ve açılmıyor. Bir türlü çözemedim bu sorunu.
  2. Clyde

Nvidia Shadow Play Drop'a Sebebiyet Veriyor

Selamlar öncelikle. Şöyle bir durum söz konusu. MSI RTX 3080 Suprim X modelini kullanıyorum ama artık illallah ettirmeye başladı. Sürekli bir sorun çıkıyor AMD'de bu kadar sorunla karşılaşmamıştım. Daha önce böyle bir sorun yoktu sonradan birdenbire PUBG ve Battlefield 2042 oynarken drop yemeye...
  3. Clyde

BIOS Güncelleştirmesi Sonrası Ram Işıkları Yanmıyor

BIOS güncelledikten sonra bilgisayar açıldığında bir sorun olmuyor. MSI Center üzerinden ışıkların rengini ya da modunu değiştirdiğim vakit ramlerimin tekinin ışıkları kapanıyor. Bazen ikisi birlikte kapanıyor ve geri açılmıyor. Bu sorun BIOS güncelleştirdikten sonra oldu. Bunu nasıl çözebilirim?
  4. Clyde

Yeni Bilgisayarda Ethernet Gözükmüyor

PC Kolik üzerinden alınan bilgisayar hazır kurulmuş bir şekilde geldi. Ethernet taktığımız zaman internet vardı. Formatladık temiz kurulum yaptık. Yine ethernet çalışıyordu bir sorun yoktu ama Windows sorun çıkardığı tekrardan formatlayıp temiz kurulum yaptık. 3. kurulumdan sonra ethernet...
  5. Clyde

44 SANİYE BIOS SÜRESİ

Arkadaşlar merhaba. Benim bu BIOS süresi ile alıp veremediğim bir durum var. Bilgisayarı ilk topladığımda 17- 25 saniye arasındaydı BOOT süresi. Sabah BIOS güncelledim 17 saniyeyi gördüm tekrardan sevinmiştim ama daha sonra bu süre arttıkça arttı. Bugün 44 saniye BOOT süresi gördüm. İşlemci PBO...
  6. Clyde

İşlemcimi Nerede Deneyebilirim?

Bir bilgisayar topladım. Anakart sorunlu çıktı 3 haftadır serviste şu gün çıkacak bu gün gelecek diye diye kaç haftadır şehir dışından Adana'ya dönüyorum. İşlemcide bir sorun var mı bilmiyorum test edebileceğim başka bir sistem de yok. Vatan'a götürsem rica etsem yardımcı olurlar mı? PC'ye götür...
  7. Clyde

BİLGİSAYARIMIN SADECE RAM IŞIKLARI YANIYOR

Arkadaşlar merhaba. Sistemimi topladım her şey tamam. Başlatma tuşuna basıyorum ramlerin ışığı gidip geliyor. Daha sonra sadece ramlerin ışığı yanıyor hiçbir şey çalışmıyor fanlar dönmüyor. Neden olabilir lütfen yardım edin.
Top Bottom