Arama sonuçları: *

1. n7cati

Spiderman 30 Fps'e Düşme Problemi

Selamlar Steam üzerinden spiderman remastered oynuyorum , ortalama 80-140 fps arası alıyorum fakat durduk yere fps bir anda 30'a düşüyor,sadece spiderman'de oluyor diğer oyunlarda problem yaşamıyorum. Ayarları değiştiriyorum yüksek-düşük fark etmiyor hepsinde aynı sorunu yaşıyorum. Özellikle...
  2. n7cati

Bilgisayar 2. Monitörde Başlatılıyor

Çift monitör kullanıyorum , bilgisayarın açma tuşuna basınca yan monitörde açılıyor , tamamen açılınca ana monitöre geliyor ekran. Neyle ilgili olabilir bilginiz var mı?
  3. n7cati

Çözüldü✓ Pc Uzun süre açık kalınca Wifi Kopuyor

Selamlar, pcye interneti wifi ile bağladık , mesela birşeyi indirmeye bırakıp pcye dokunmadığımızda internet otomatik kopmuş oluyor sebebi nedir ?
  4. n7cati

Valorant Oynarken Aniden Fps 3'e Düşüyor

Selamlar kız arkadaşım amd 5500xt ekran kartını kullanıyor , valorant oynarken bir anda videodaki gibi oyun donuyor ve fps'i sürekli düşüyor. Amd Driverlarını defalarca silip yükledik farklı farklı fakat düzelmedi. Yardımcı Olabilecek varmı? VİDEO :
  5. n7cati

Çözüldü✓ PC Durduk Yere Mavi Ekran Yiyor

Selamlar kız arkadaşımın pc'si durduk yere mavi ekran yiyor , amd ekran kartı kullanıyor. Hata kodu : ''DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL'' Yüksek ihtimalle driver ile alakalı , ekran kartı rx 5500xt ve driver olarak en son driver'i kullanıyor. DDU İle driver'i kaldırıp eskisini yüklemeyi...
  6. n7cati

2 Ekranımada Noktalar Geliyor

Merhaba , 2 gün önce nvidia app betayı indirmiştim ancak oyunda alt tab atarken pc kasıyordu bir kaç problem yaşadım ve silip geforce experience'i yükledim , ancak az önce pcyi açtığımda herhangi bir tarayıcı , discord veya oyuna girersem veya mouse hareket ettirsem 2 monitörümde de garip garip...
  7. n7cati

Çözüldü✓ Pc Açılış Ekranında Donuyor

Selamlar , arkadaşımınp pc'si açılış ekranında donuyor , bir anda oldu hiçbirşey yapmadı durduk yere oldu. Büyük ihtimalle ssd veya ramle alakalı ama nasıl çözebiliriz?
  8. n7cati

Pc Kilitlenme Sorunu

Selamlar , arkadaşıma 7-8 ay önce yeni pc aldık , hiçbir sorun yoktu 3 ay önce w11'e geçti , ve son 1 aydır alt+tab yapınca pc bazen kilitleniyor ve açılmıyor , kapatıp açınca düzeliyor. Ekran kartı nvidia ve tüm driverlar güncel yani driverler ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sebebi nedir sizce?
  9. n7cati

Çözüldü✓ Nvidia GeForce Experience Kayıt Almıyor

Selamlar arkadaşlar , yaklaşık 2-3 aydır bir problem yaşıyorum , aniden yeniden oynatma açık olmasına rağmen oyundan farklı bir oyuna geçtiğimde bozuluyor ve son 1 dakikayı kayıt alamıyorum. Yeniden oynatmayı kapatıyorum yeniden açılmıyor buga giriyor , pcyi kapatıp açınca düzeliyor ve sinirimi...
  10. n7cati

Çözüldü✓ USB Device Over Current Status Detected Hatası

Selamlar , dosya çıkartmak için yazıcıyı pcye bağladım fakat bir kaç hata verdi çok fazla güç yüklendi vs gibi , bende pcyi yeniden başlattım fakat açılmadı 1 hafta öncede aynısı olmuştu fakat açılmıştı şuanda pcyi açamıyorum alttaki ekran geliyor ve 15 sn sonra kapanıyor , sanırım usbler ile...
  11. n7cati

Geforce Experience Kayıt Almıyor

Selamlar , yaklaşık 1 ay önce başlayan bir sorun var geforce experience üzerinden son 1 dakikayı kayıt alamıyorum ne yaptıysam düzelmiyor. Normalde eskiden bu sorunu yaşıyordum şimdi tekrar başladı. Aniden yeniden oynatmayı kapatıp açsamda düzelmiyor garip. Nasıl çözebilirim? Bu arada normal...
  12. n7cati

İnternet, Pc Açıldıktan 2-3 Dk Sonra Geliyor

Selamlar , pc tamamen açılınca internet direkt olarak gelmiyor yaklaşık 2-3 dk bekliyorum öyle geliyor , lan kablosu ile bağlıyım. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varmı?
  13. n7cati

TP-Link UB500 Bluetooth Adaptör Kopma Sorunu

Selamlar tp link ub500 5.0 bluetooth adaptör aldım ve dualshock 4 bağladım fakat 2 metre sonra bağlantı kopuyor , yorumlarda 5-6 metreye kadar çekiyor yazmışlardı fakat max 2 metre sonra konsolu kullanamıyorum bilgisi olan varmı normal mi?
  14. n7cati

Valorant Düşük GPU VE CPU Kullanımı?

Selamlar uzun zamandır kullanıyorum pcmi ve hiçbir sorun yok ve fpsde gayet yüksek ama sanki gpu ve cpu kullanımı düşük gibi geldi , valorant işlemciyi kullanıyor biliyorum ama işlemciyide az kullanıyor sanki, alta fotoğraf olarak bırakacağım kontrol eder misiniz lütfen darboğaz varmı ?
  15. n7cati

Mavi Ekran critical process died hatası

Merhaba bugün sabah gelen w10 update'i yapmıştım fakat update sonrası wireless mouse'um takılıyordu, bende sistemi geri yükledim fakat geri yükleme bittikten sonra sistemim açılmadı. Ve başlıktaki mavi ekranı alıyorum sürekli yeniden başlatıyor otomatik olarak. Nasıl çözebilirim? Şuanda sistemim...
  16. n7cati

Bazı oyunlarda kasma tarzı problem

Selamlar , sistemi 6-7 aydır kullanıyorum ilk aldığımdan beri mesela csde sürekli ara ara kasma ve donmalar oluyordu , csyi çok oynamadığım için sorun etmedim fakat 2 gündür bu kasma ve ekran yırtılma valorant/ets/fortnite gibi oyunlardada başladı. Tüm driverlerim güncel ayrıca ekran kartı...
  17. n7cati

Pubg Crash/Çökme Problemi

Merhabalar konuyu 3. açışım kimse yardımcı olmadığı için defalarca kez açmak zorunda kaldım , 23.1 güncellemesini yaptıktan sonra crash yemeye başladım oyun her 10 dakikada bir çöküyor tahmini olarak 10-15 dakika arası çöküyor , tüm driverlerim güncel windowsta dahil her şey güncel , eskiden...
  18. n7cati

Pubg Düzelmeyen Crash Problemi

Selamlar , daha öncedenda konu açmıştım çözülmediği için tekrar açıyorum , pubgde sürekli crash yiyorum , lobide veya oyunda sürekli oyun kasmaya başlıyor ve crash yiyorum tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum , ekran kartı driveri güncel , sistemim yeterli , pubg desteğe bilet açtım onlarda...
  19. n7cati

PUBG Crash Problemi Yardım

Selamlar , neredeyse 4-5 aydır pubg oynuyorum steam üzerinden ve 2 gün önce gelen yeni güncelleme ile beraber oyunda 10dakikaya bir crash yiyorum , sistemim pubg için gayet yeterli zaten imzadan görebilirsiniz , oyun dosyalarını vs doğruladım driverlarda güncel , yardımcı olabilir misiniz çünkü...
  20. n7cati

Armoury Crate User Session İşlemciyi Çok Fazla Kullanıyor

Armoury Crate'i açtığım an işlemci 75 dereceye çıkıyor , görev yöneticisinden user session helperi kapatınca düşüyor ama çok saçmaki armoury crate kapanmıyor , bunu nasıl düzeltebilirim? Güncelleme yaptıktan sonra böyle olmaya başladı .
Top Bottom