Arama sonuçları: *

1. Solveig

Sistem Geri Yükleme İşlemi Başlamıyor

Sistem geri yükleme işlemi yaklaşık 2 saattir başlıyor olarak kaldı daha ne kadar devam edeceğini bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi yoksa bilgisayarı resetleyip tekrardan format atmam gerekecek. Sistemim henüz 2 senelik bile değil bu şekilde kalmasının da normal olduğunu zannetmiyorum.
  2. Solveig

Overclock Sonrası Siyah Ekran Hatası

Merhaba, bilgisayarı toplayalı yaklaşık 1 sene olacak ve ben artık çok yoruldum. Am5 işlemciye geçeyim dedim yeni olsun istedim ama yıldım arkadaşlar. Sorun anakart mı işlemci mi ramler mi ekran kartı mı bilmiyorum. Son bios güncellemesinden önceki güncellemede her şey normaldi fakat samsung 980...
  3. Solveig

Bios güncellemesi sonrası siyah ekran

Arkadaşlar bu gibi kaçıncı konu açışım hatırlamıyorum. Am5 de mi sorun var yoksa anakartımda mı emin değilim. Hiçbir şeyi eksik yapmaksızın bios u update ettim. Kurulum tamamlandı bilgisayar yeniden açılıp kapandı fakat siyah ekranda kaldı. Bios pilini çıkartıp 5 6 dk kadar bekleyip tekrar...
  4. Solveig

Yavaş Açılan Bilgisayar

Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım. Samsung 980 pro m2 ssd ve am5 Asus b650e marka anakart olan sistemim sandığımdan daha yavaş açılıyor. Güç düğmesine bastıktan yaklaşık 20 saniye sonra Asus logosu geliyor 5 saniye geçmeden masaüstü geliyor bu kadar geç açılmasının sebebi ne olabilir?
Geri