Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

Mavi Ekran Acil Mavi Ekran Yiyorum

Arkadaslar pc bu şekilde mavi ekran verdi. Daha sonra bu ekrana atti ne yapmam gerekiyor. 1727557974 Şu anda pc sadece biosa giriyor windows acilmiyor.
  2. KaraKartall

USB 2.0 Okuyor ama 3.0 Okumuyor.

Arkadaşlar bilgisayar usb bellegimi tanimiyor. Takinca ses bile cikmiyor. Aygit yoneticisinden bu driverin unlem isaretli oldugunu gördüm . Donanım kimliĝi: hangi Driveri yuklemem gerekiyor cozemedim sorunu. Internette de net bir bilgiye ulasamadim. Not: Arkadaslar denedim. Usb 2.0 lari okuyor...
  3. KaraKartall

Mavi Ekran WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR MAVİ EKRAN HATASI

https://www.dosya.tc/server43/8gufpl/MiniDump.rar.html DUMP DOSYASINI İNCELER MİSİNİZ ARKADAŞLAR BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM. SÜREKLİ VERİYOR ARTIK SIKMAYA BAŞLADI.
  4. KaraKartall

Mavi Ekran Monster Laptop Mavi Ekran Alıyorum

Arkadaşlar laptopumda oyun falan oynarken mavi ekran alıyorum arada. Monster servisine gönderdim çözemeden geri gönderdiler. Şimdi tekrar gönder gidip duruyorlar. Minidump dosyası 1 tane kayıt etmiş incelerseniz sevinirim. Bir de pc kapanıp disk taraması vs yapıyor mavi ekrandan önce onarım...
  5. KaraKartall

CPU kullanımı %99 Sorunu

Arkadaşlar monster laptopum var. Düne kadar güzel güzel geçiniyorduk. Dün temiz kurulum bi format attım. Battlefield 2042 de cpu kullanımı %95-100 arası oldu. Format öncesinde hiç bu değerleri görmedim. Bazen %100 oluyor ve 5-10 sn öyle kalıyor oyunu da kastırıyor. Format sonrasında daha da...
Top Bottom