Arama sonuçları: *

1. FronX

Alt tab atınca oyun kapanıyor

alt tab yapıyorum oyuna geri geçmek istediğimde oyun gidiyor kapandıktan sonra 5 6 saniye sesler geliyor sonra tamamen kapanıyor nasıl çözebilirim
  2. FronX

Çözüldü✓ DirectX nasıl kurabilirim?

Knight online a girerken bu hatayı alıyorum sanırım directX kurmam gerek yardım edebilir misiniz 1677269936 @Emmree @EFI Shell
  3. FronX

Bilgisayarım Knight online a girerken hata veriyor

bu hatanın çözümünü bilen var mı knight online da ilk oyundan atıyor sonra giremiyorum çözmek için sistem yapılandırmasından nvidianın bi ayarını kapatmıştım o anlık düzeldi ama şimdi yine gitti
  4. FronX

Bilgisayar uzun süre açık kalınca egzoz fanından ses gelmeye başlıyor

Msi mag force m100a kasam var fazla açık kalınca egzoz fanından bi tıngırtı geliyor sanki içinde bir kücük taş varmış da fanla beraber dönerek ses çıkartıyormuş gibi bunu nasıl çözebilirim pc nin sürekli açık kalması gerekiyor
  5. FronX

Knight online başlayacağım pc sürekli açık kalacak bir problem olur mu?

knight online a başlıyorum birazdan ve pc nin sürekli açık kalması gerekiyor pc zarar görür mü? ve de hem knight açıkken valorant oynayabilir miyim? ek olarak kasamda ki fanların ışıklarını nasıl kapatabilirim bilen varsa söyleyebilir mi? Sistem: Anakart:Asus b450m Dragon İşlemci:Ryzen 5 5600...
  6. FronX

Kasa egzoz fanından garip bir ses geliyor

Kasa Msi Mag force m100a egzoz fandan garip ses geliyor kasayı açtım onu durdurunca gidiyor ses tekrar çalışmaya başlayınca ilk başta yok soonradan gelmeye başlıyor napmam lazım
  7. FronX

Çözüldü✓ Monitörün çözünürlüğünü değiştirdim geri alamıyorum

monitör normalde 1360x768 uzun zamandır böyle kullanıyorum en fazla bu kadar destek veriyor merakımdan dolayı bi diğer çözünürlüklerde ne oluyor diye denemek istedim diğerlerinde hep bulanık oluyordu şimdi geri aldım 1360x768e ama hala bulanık bir şey değişmiyor diğerlerine geliyorum yine aynı...
  8. FronX

5.0 Bluetooth adaptör

Bluetooth kulaklık kullanmak için bakıyorum ama fiyatları biraz yüksek gibi 5.0 olucak şekilde alınabilecek en uygunu hangisi olur ilerde başka şeylerle de kullanabilirim
Top Bottom