Arama sonuçları: *

1. W

Windows 11 kurarken bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz ?

Hem yükleyeceğim disk gözükmüyor hem de böyle bir hata alıyorum nasıl çözerim bunu ?
  2. W

Mavi ekran hatası alıyorum yardım

Insurgency oyununu yükledim ve oyunu açarken birden pc kilitlendi ve reset atıp windows güncellemesi yaptı sonrasında pc yi tekrar açıp ınsurgencyi açmaya çalıştığımda bir süre bekleyip mavi ekran verdi ve bu durumu 2 defa yaşadım sebebi nedir ...
  3. W

Mikrofon çalışmıyor ve ses almıyor

Kulakiçi kulaklık kullanıyorum ve pc de mic çalışmıyor , ses ayarlarından mikrofon özelliklerinden beni dinle kısmına tıkladığımda da hiçbir ses gelmiyor.Kendime uygun ses sürücüsünü nereden bulabilirim ?
  4. W

Windows ses gelmiyor

Sistem:Windows 10 pro 64 bit pc ye ses gelmiyor
  5. W

Darboğaz hesaplamak için güzel bir site bırakıyorum buraya

İşlemci veya ekran kartı darboğazı hesaplayabileceğiniz güzel bir site bırakıyorum buraya https://pc-builds.com/tr/
  6. W

Monitöre görüntü gitmiyor fanlar duruyor

Amd r7 240 dan rtx 3060 a geçiş yaptım ama pc yi çalıştırdıktan sonra ekran kartı fanları dönüyor 5-6 saniye sonra duruyor ve monitöre görüntü gitmiyor.Bu arada pc yi açmaya yarayan tuş açarken iş yapıyor ama kapatırken çalışmıyor. Vga hdmı dönüştürücü kullanıyorum
  7. W

Rtx 3060 monitöre görüntü gitmiyor

Merhaba bende r7 240 vardı,bugün asus tuf rtx 3060 12 gb aldım.Ekran kartını değiştirdikten sonra pc yi açtım ışıklar yanıyor fanlar dönüyor ama monitöre görüntü gitmiyor,ve kapatma tuşuna bastıktan sonra pc kapanmıyor çalışmaya devam ediyor. Not: Ekran kartında vga girişi yok
Geri