Arama sonuçları: *

1. M

Oyundan klipleri nasıl alırım?

AMD 7900xtx ekran kartım var bilgisayar oyunları oynarken millet klip paylaşıyor gruplara ben nasıl klip alabilirim program falan mı
  2. M

Hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz?

Yeni pc aldım antivirüs programı kullanmak istiyorum önerilere açığım
  3. M

OBS Microsoft storeden yüklersem oyunlar çakışır mı?

Yayın yapmayacağım oynarken kayıt alacağım sadece OBS microsoft storeden yüklersem ve aynı anda microsoft storeden başka bir oyun açarsam örneğin minecraft Farming simulator gibi obs kapanır mı veya çakışma olur mu
  4. M

Yeni pc aldım ne yapmam gerek

Şimdi açtım direk bios ekranı açıldı bişey yapmam gerekiyor mu
  5. M

Bu kasaya soğutucu sığar mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CFYKNHW7/ref=ewc_pr_img_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 https://www.n11.com/urun/thermalright-peerless-assassin-120-se-black-argb-hava-sogutucu-59131215?magaza=creaturegamestore&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-shipment-details
  6. M

Uzun süre çalışmayan pc sorun yaratır mı?

Eski sistemim yaklaşık 1 hafta çalıştırmamıştım kasa bende değil arkadaştaydı anneside üzerine nemli kıyafet koyunca işlemcinin macunu anakartı aktı ve anakart gg olmuştu. Şimdi ben yarın yeni sistem dizicem yeni masa da aldım masa gelmeden kuramam 1 2 hafta çalışmasa sıkıntı olur mu?
  7. M

Darboğaz mantığı nedir?

Anladığım kadarıyla işlemci herzaman ekran kartından güçlü olursa darboğaz olmaz doğru mu anladım arkadaşlar?
  8. M

Bilgisayarcıda parça çalınmasına karşı nasıl önlem alınmalı?

Youtubede gördüm detaylı kasa temizlerken fanlarına kadar çıkarıp alkol gibi bir sıvı ile temizliyorlar ben kurcalamak istemiyorum bozarım diye bilgisayarcıya vermeden önce nasıl bir önlem almalıyım en azından hukuki olarak.
  9. M

1 ay boyunca çalıştırmazsam bir şey olur mu?

Yarın sistem alacağım fiyatı iyi diye amaa 1 ay sonra çalıştıracağım ama aklıma takılan bir soru var. Geçen sene bilgisayarımı 1 hafta kullanmadım kasayı sökmüştüm masa değişicek diye annemde ıslak çamaşır atmış kurutmadan nemden dolayı çalıştırdığım anda yanık kokusu geldi termal macun anakarta...
Top Bottom