Arama sonuçları: *

1. DisastrousTR

Harici disk kutusu ile m2 SSD yavaş çalışıyor

7000 mb okuma yazma hızına sahip bir ssd aldım ve bunu ssd kutusu ile kullanmak istiyorum. İlk kullanmaya başladığımda hiç hızlı değildi çok komik rakamlarda yazma yapıyordu. Saniyede 40 mb ile felan. Sonra forumların birinde windows veya herhangi bir işletim sistemi yükleyip silmeyi deneyin...
  2. DisastrousTR

WD My Passport Ultra USB 3.0 Sorunu

Her şeyi denediğimi düşünüyorum ama başaramadım. Bir bilgisi olan varsa lütfen dönüş yapsın. 2.el olarak aldığım 8 yıllık hard diskimi ilk aldığım andan itibaren USB 3.0 portunda çalıştıramıyorum. Sorun sadece hard diskte. Bilgisayar sağlam, kablosu sağlam. Markası WD My Passport Ultra. Fabrika...
  3. DisastrousTR

Çözüldü✓ Forza Horizon 5 Fotoğraf Modunda Oyundan Atma

Windows 11 e geçtikten sonra fotoğraf modunu açarken siyah ekrandayken daha fotoğraf modunu açmadan oyundan atıyordu. Genellikle yarıştayken açarsam oyundan atma yaşanıyordu. Windows 11 de yaşadığım başka hataların da etkisiyle windows 10 a geri dönüş yaptım. Ve fotoğraf modunda sıkıntı...
  4. DisastrousTR

Bilgisayar harddiski sadece USB 3.0 portlarında görmüyor

5-6 senedir aynı harddiski kullanıyorum ve yaklaşık 3 senedir masaüstü bir bilgisayara sahibim. İlk anakartım amd idi. Sonra intel kullandım ve tekrar değiştirdim ve intel kullanıyorum. Bu 3 senelik masaüstü kullanım süresi zarfında harddiskimi hiçbir zaman usb 3.0 portlarında okutamadım. Artık...
  5. DisastrousTR

bu parça ne işe yarıyor

elimde bundan 2 tane var ne işe yarıyor bilmiyorum parasal değeri var mı
  6. DisastrousTR

Çözüldü✓ Açılış ekranını atlıyor

Bilgisayar açılırken anakartın markasına göre açılış ekranı gelir ya mesela bende asus anakart var açılırken asus logosu gelir felan bende bunlar gelmiyor ve delete tuşuna sürekli bastığım halde biosa da girmiyor hatta şunu tavsiye edecekler olabilir yeniden başlatırken shift e basılı tutmayı...
Geri