Arama sonuçları: *

1. A

GeForce Experience sürekli sıfırlanıyor

Merhaba bilgisayarı her kapatıp açtığımda GeForce Experience sanki ilk defa giriyormuşum gibi sıfırlanıyor. Fakat oyun içi yer paylaşımı çalışıyor sadece uygulamasına giremiyorum sebebini bilen var mı? Format atmama rağmen düzelmedi :D Windows 10.
  2. A

Asus rog alarak hata mı ettim ?

Merhaba 2 ay önce 34 bine aldım sıfır olarak hepsiburadadan. fakat nedense piyasada 4050 falan görüyorum 22k 25k arası fiyatlara. sizce bunu almakla hata mı ettim ? sistemim aşağıda. fiyat şuan 40 bin indirimle 35 e düşmüş bu arada. RTX 3060 (140W) Ryzen 7 6800H 16 GB DDR5 RAM 1TB M.2 SSD 165...
  3. A

Tüm oyunlarda FPS Aynı

Aradaşlar her oyunda tüm ayarlarda aynı fps oranını alıyorum. laptopumun ekranı 2560x1440. fakat mesela cyberpunk da düşükte de 60fps yüksekde de aynı fps i alıyorum. forza 5 de aynı. ne yapmam gerekiyor ? windows 10 pro tüm sistem güncel. ekran kartı driverim + direct x + visual c + amd chipset...
  4. A

Armoury Crate kulaklığı görmüyor hata kodu: 2005

Merhaba, ASUS ROG STRIX laptopum ve ASUS TUF Gaming H3 Wireless kulaklığım ikisi de yeni. Cihaz tüm sürücü sürücüler falan kurulu ama Armoury Crate uygulamasında kulaklığı yapılandıramıyorum. Bu hatayı alıyorum, o sayfa hiç gelmiyor ne yapabilirim?
  5. A

Asus Rog Strix Isınma Sorunu

Merhaba laptopum daha yeni. 3 günlük sıfır aldım. Hepsiburada'nın kendisinden aldım. Orijinal Windows'umu orijinal driverlerimi Kaspersky vs. her şeyi kurdum. Oyun içerisinde ısınma sorunum pek yok diyebilirim yani FPS'im hiç düşmedi. Fakat bilgisayar boştayken arkada Discord Steam web tarayıcım...
  6. A

Laptopda neden düşük fps alıyorum ?

Merhaba sistemim iyi fakat cyberpunk da neden gereksiz düşük fps alıyorum ? 2560x1440 da yüksek ayarlarda rtx açıkken de 50 60 fps alıyorum düşük ayarlarda ve 1920x1080 çözünürlüğe geçince de aynı fps i alıyorum. komik gibi :D ekran kartım 140Watt ve bilgisayar turbo modunda driverler yüklü...
Geri