Asus rog alarak hata mı ettim ?

anilg002

80+
Reaksiyon skoru
228
Merhaba 2 ay önce 34 bine aldım sıfır olarak hepsiburadadan. fakat nedense piyasada 4050 falan görüyorum 22k 25k arası fiyatlara. sizce bunu almakla hata mı ettim ? sistemim aşağıda. fiyat şuan 40 bin indirimle 35 e düşmüş bu arada.
RTX 3060 (140W)
Ryzen 7 6800H
16 GB DDR5 RAM
1TB M.2 SSD
165 HZ 2560X1440P 2K Ekran.
Asus rog strix G513RM
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Performansı beni cidden şaşırtıcı derecede mutlu ediyor 2k çözünürlükte olmasına rağmen fakat nedense kafam karıştı krallar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba 2 ay önce 34 bine aldım sıfır olarak hepsiburadadan. fakat nedense piyasada 4050 falan görüyorum 22k 25k arası fiyatlara. sizce bunu almakla hata mı ettim ? sistemim aşağıda. fiyat şuan 40 bin indirimle 35 e düşmüş bu arada.
RTX 3060 (140W)
Ryzen 7 6800H
16 GB DDR5 RAM
1TB M.2 SSD
Asus rog strix G513RM

Performansı beni cidden şaşırtıcı derecede mutlu ediyor 2k çözünürlükte olmasına rağmen fakat nedense kafam karıştı krallar.
Hocam almissiniz artik yapacak bir sey yok dusunurseniz kendinizi yersiniz kotu laptop degil

Evet kötü değil. daha önce hp pavilion + hp omen + lenovo legion da deneyimledim. bu onlara göre her açıdan çok daha kaliteli hissettiren ve çok performanslı bir ürün bana göre şikayetim yok. fakat hata mı ettim diye düşünüyordum.

RTX 3060 (140W)
Ryzen 7 6800H
16 GB DDR5 RAM
1TB M.2 SSD
Asus rog strix G513RM

34 bin e 4060 laptop var hata etmişsin üzgünüm :/

Evet kötü değil. daha önce hp pavilion + hp omen + lenovo legion da deneyimledim. bu onlara göre her açıdan çok daha kaliteli hissettiren ve çok performanslı bir ürün şikayetim yok. fakat hata mı ettim diye düşünüyordum.
Lenovo legiondan daha mi iyi?
hangi modeli kac yilinda?

Evet kötü değil. daha önce hp pavilion + hp omen + lenovo legion da deneyimledim. bu onlara göre her açıdan çok daha kaliteli hissettiren ve çok performanslı bir ürün şikayetim yok. fakat hata mı ettim diye düşünüyordum.
Hocam ileride laptop alıcam (ee)mühendislik için hp omen düşünüyordum kötü mü? Bana sorun yaratsın istemiyorum aldığım cihazın. Monster tulpara gereksiz pahalı diyorlar? Siz ne önerirsiniz şimdiden araştırma yapmak istiyorum

Hocam ileride laptop alıcam (ee)mühendislik için (hiç bilgisayar kullanmadım anlamamda) hp omen düşünüyordum kötü mü? Bana sorun yaratsın istemiyorum aldığım cihazın. Monster tulpara gereksiz pahalı diyorlar? Siz ne önerirsiniz şimdiden araştırma yapmak istiyorum
Hocam bu konu hakkında kendi konunuzu açarsanız hem benim konum baltalanmaz hemde üstüne üstlük daha iyi bir bilgi alabilirsiniz.

Lenovo legiondan daha mi iyi?
hangi modeli kac yilinda?
Bana göre öyleydi hocam belki de öyle değildir asus rog denince o gözümüzün boyandığı hissiyatındandır belki :D rtx 3060 lı bir modeldi gene oda arkadaşımın cihazıydı 1 hafta bende kalmıştı.

Hocam ileride laptop alıcam (ee)mühendislik için hp omen düşünüyordum kötü mü? Bana sorun yaratsın istemiyorum aldığım cihazın. Monster tulpara gereksiz pahalı diyorlar? Siz ne önerirsiniz şimdiden araştırma yapmak istiyorum
Monster ve Excalibur gibi markalara bulasmayin

RTX 3060 (140W)
Ryzen 7 6800H
16 GB DDR5 RAM
1TB M.2 SSD
Asus rog strix G513RM

Düzgün bir soğutucu alarak halledebilirdin büyük bir hata bence. 4060'lar daha ucuz. DLSS3 felan

RTX 3060 (140W)
Ryzen 7 6800H
16 GB DDR5 RAM
1TB M.2 SSD
Asus rog strix G513RM

hocam rog almışın kalitelisinden üstüne markası asus daha ne istiyorsunuz hocam o laptopu bulamayanlar var kullanmayacaksanız verin bana ben kullanırım rog piyasanın en iyi modellerinden

Geri