Asus Rog Strix G15 G513RM-HF267 Laptop Pilde Sürekli Kendini Yeniden Başlatıyor

dumbass32

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,

Asus Rog Strix G15 G513RM-HF267 Amd Ryzen 7 6800H 16 GB 512 GB SSD Rtx 3060 300 Hz
Marka model laptobum son 1 yıldır hatta 1 yıldan biraz daha uzun süre olabilir, elektrik kesildiğin de ya da pil de işlem yaparken sürekli kendini yeniden başlatıyor, herhangi bir mavi ekran hatası vermiyor doğrudan kendini yeniden başlatıyor hatta döngüye giriyor böyle 4-5 dk da bir açılınca tekrardan yine yeniden başlatıyor yani pildeyken açık kalmıyor sürekli.
Herhangi bir ayarı vs var mı bulamadım sürekli bu şekilde yeniden başlatması artık can sıkıcı hale geldi garantisi vardı fakat şuan da bitmiş olabilir iş için kullandığım için de garantiye veremiyorum sürekli lazım bana çünkü.
Yani bir anda elektrik gittiğin de pil'e geçtiğin de 4-5 dk sonra kendini yeniden başlatıyor hatta bazen böyle yeniden başlatırken hata vermeden masaüstü gelmeden bir kaç defa yeniden başlatıyor sonra mavi ekranda hata veriyor işte orada seçenekler oluyor yeniden başlat ya da onar diye yeniden başlat seçince bu sefer açılıyor.
Yani çok saçma şekilde kapanıyor sürekli bu arada sadece elektrik kesildiğin de değil normal şarj kablosu olmadan pil de başlattığımda da aynı durum oluyor çok nadir bazı zamanlar da olmuyor ama %95'in de bu yeniden başlatma yaşanıyor.
Bu konu da bilgisi olan ya da daha önce başına gelen varsa bilgi verebilir mi?
Yorum yapıp bilgi veren herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,531
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal
Geri