Arama sonuçları: *

1. mematibaş

Çözüldü✓ BİLGİSAYARA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Arkadaşlar merhaba imzadaki ( i3 12100f - b760 plus ) sistemdeki ssd yi yeni sistemime ( R5 5600 - b550m ) taktım. Görüntü alamıyorum direkt görüntü almayı beklemiyordum zaten ama bunu nasıl çözebilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz görüntü alıp Ssd yi sıfırlayacağım.
  2. mematibaş

İMZADAKİ SİSTEMİN EDERİ NEDİR ?

Sistemi parça parça yükseltmek ile sistemi komple satıp bi miktar para koyarak daha iyi bişey almak arasında kararsızım, tavsiyelerinizi bekliyorum. Monitör ve ekipmansız sadece kasa değeri nedir ? İ3 12100F ASUS GTX1050Ti 4GB KINGSTON FURY 32GB RGB ASUS TUF GAMING B760 PLUS WIFI SANDISK...
  3. mematibaş

Sistem Yükseltme Yardım

i3 10100F - GTX 1050Tİ ikilisinden i5 11400f - RTX 2060 a gecmeyı dusunuyorum onumuzdekı 2 haftada ınsallah. cok cok fazla farkeder mı fps lerım ? yoksa 30 40 fps mı oynar ? genel de valo cs gta5 fifa serisi oynuyorum
  4. mematibaş

#AyınÜrünleri 3 - RAKİPSİZ FİYATA OYUNCU EKİPMANLARI

Ürünleri internetten alacaktım da stok tukenmıs. Magazalardan alayım diyorum ama stoklarını nasıl ogrenıcem bosuna gıtmeyeyım ?
  5. mematibaş

MSI MAG FORGE 100M FAN KONTROLCU

Anakart asus b560m k. kasada fanların rgbsı ıcın kontrolcu var fakat fanın donmesını saglayacak herhangı bı kontrolcu yok. arka egzos fanı cha yerıne bagladım o calısıyor sorunsuz ama ondekı 2 fan donmuyor bunlar ıcın en fazla 150tl olan kontrolcu onerılerınız nedır ? ben bunu buldum nasıldır...
  6. mematibaş

Toplama Bi̇lgi̇sayar Görüntü Gelmi̇yor

Arkadaşlar ne eksik olabilir
  7. mematibaş

Kasa fan ı nasıl olmalı ?

Arkadaşlar On taraftaki fanları temizledim de çıkarıp tersini düzünü karıştırdım. Frisby yazısı gözükecek mi yoksa ters mi olacak
  8. mematibaş

i5 4590 anakart uyumu

işlemci i5 4590 anakart ecs h81h3-m4 uyumlu mu ? anakart windows 8 desteği var, 10 yüklenir mi ?ssd var ram 8gb, performans kaybı olur mu ?
Geri