Arama sonuçları: *

1. E

Geçenlerde de açmıştım bu konuyu FPS sürekli oynuyor anlamış değilim bu sistemde

Arkadaşlar 2 gün önce hiçbir şey yoktu, bugün bilgisayara oturdum ve bu sorunla karşılaştım. Anlık FPS düşüşleri oluyor LoL'de, rahatlıkla oynayamıyorum. 500 600 FPS aldığım yerde şimdi anca şu an 240. sabitlediğimde 210 anca görüyor ve aşırı laglanıyor yani rahatlıkla oynayamıyorum. Monitörden...
  2. E

2 AYDIR UĞRAŞTIĞIM BİR KONU DESTEK OLUR MUSUNUZ LÜTFEN SLUTTER OLAYI MI BU

Arkadaşlar, 2 gün önce hiçbir şey yoktu bugün bilgisayara oturdum ve bu sorunla karşılaştım anlık FPS düşüşleri oluyor LoL de rahatlıkla oynayamıyorum 500 600 FPS aldığım yerde şimdi anca şu an 240 sabitlediğimde 210 anca görüyor ve aşırı laglanıyor yani rahatlıkla oynayamıyorum monitörden mi...
  3. E

Rica ediyorum bilen varsa yardım anlık fps düşüşü

Arkadaşlar PC'yi Ekim'de aldım ilk açtığımda bebek ggibi 700 fpsleri aldığım oyun sınırsızda şimdi anca 350 400 görüyor ve 240'a sabit olan FPS şu an 118 125 146 diyerek oynuyor ve aşırı can sıkıcı bir durum bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim 2.monitör bağlı olduğundan mı diye...
  4. E

Agalar belki yaşayanınız vardır lol de fps sabitleniyor alt tab atınca

agalar birden bire nolduysa 240 de sabit oynuyordum bugün bi girdim oyuna lol de sabitledi takılmalar oluşturuyo çok can sıkıcı bir durum herşeyi yaptım ekran kartını tekrar kurdum da ddu dan silip kurucam tekrardan en son olmadı format atıcam yardımcı olabilecek var mı
  5. E

Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Arkadaşlar dünden beri çok sayıda mavi ekran hatası almaya başladım. Mavi ekranı yedikten sonra bilgisayarım sürekli donuyor ve sonrasında monitörüme görüntü gelmiyor. Prizi kapatıp açtıktan sonra bilgisayarı tekrar açabiliyorum ama 15 20 saniye sonra tekrar aynı döngüye giriyor. RAM'lerimden...
  6. E

Arkadaşlar windows fotoğraflar neden böyle yapıyor yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar windows fotoğraflar neden böyle yapıyor yardımcı olur musunuz düzenleme kısmını açmıyor diğer bilgisayarımda açılıyor bunda olmuyor ve basınca da böyle oluyor dümdüz oluyor ekran
  7. E

mail den giriş yapmak istiyorum ama hep bu hatayı veriyor yardımcı olurmusunuz

mail den giriş yapmak istiyorum ama hep bu hatayı veriyor yardımcı olur musunuz lütfen neden böyle yapıyor anlamıyorum
  8. E

ARKADAŞLAR 144 FPS TAKILMA SORUNU LOLDE

SİSTEM: EKRAN KARTI:MSİ 1050 Tİ RAM: KİNGSTON FURY 16 GB SSD:KİNGSTON 1TB ANA KART:B 450M-K İŞLEMCİ:RYZEN 5 5600 TAM HANGİ SERİSİ OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUM MONİTÖRÜM:MONSTER ARYOND A24 V1.1 LOLDE 144 SABİTLİYOR KALIYOR ÖYLE DELİRİCEM ARTIK AZ KALDI BİLGİSAYARI ANCA YENİDEN BŞALATINCA DÜZELİYOR...
  9. E

KONU AÇTIM AMA KİLİTLENMİŞ MALESEF BAKABİLME İMKANI OLANLAR BAKABİLİR Mİ

İLK RESİMDEKİ FOTOĞRAFTA BİLGİSAYAR AÇILIRKEN 60 HZ DİYOR GİTTİM DİSPLAY PORT KABLOSU ALDIM AMA GENE AYNISINI YAPIYOR MONİTÖRÜM ARYOND A24 V1 144 HZ 2. RESİMDE MASAÜSTÜNE GELİNCE 144 HZ OLUYOR SORUNUM BUNLARDA DEĞİL ASLINDA LOLDE 200 E SABİTLİYORUM OYUNA GİRİYORUM 144 DE KALIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM...
  10. E

ARKADAŞLAR BAYA Bİ ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM

İLK RESİMDEKİ FOTOĞRAFTA BİLGİSAYAR AÇILIRKEN 60 HZ DİYOR GİTTİM DİSPLAY PORT KABLOSU ALDIM AMA GENE AYNISINI YAPIYOR MONİTÖRÜM ARYOND A24 V1 144 HZ 2. RESİMDE MASAÜSTÜNE GELİNCE 144 HZ OLUYOR SORUNUM BUNLARDA DEĞİL ASLINDA LOLDE 200 E SABİTLİYORUM OYUNA GİRİYORUM 144 DE KALIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM...
  11. E

Arkadaşlar kaç haftadır araştırıyorum bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

LK RESİMDEKİ FOTOĞRAFTA BİLGİSAYAR AÇILIRKEN 60 HZ DİYOR GİTTİM DİSPLAY PORT KABLOSU ALDIM AMA GENE AYNISINI YAPIYOR MONİTÖRÜM ARYOND A24 V1 144 HZ 2. RESİMDE MASAÜSTÜNE GELİNCE 144 HZ OLUYOR SORUNUM BUNLARDA DEĞİL ASLINDA LOLDE 200 E SABİTLİYORUM OYUNA GİRİYORUM 144 DE KALIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM...
  12. E

HANGİ İŞLETİM SİSTEMİ DAHA İYİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

HANGİ İŞLETİM SİSTEMİ DAHA İYİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ WİNDOWS 10 HOME SL KULLANIYORUM AMA LOLDE FİLAN SABİTLİYOR FPS 107 YE KAPATIP AÇIYORUM SINIRSIZ ALIYORUM 500 OLUYO DESTEK OLURSANIZ SEVİNİRİM HANGİSİ DAHA KALİTELİ VE NEREDEN YÜKLEYEBİLİRİM
  13. E

windows 10 home sl lütfen bakabilir misiniz

windows 10 home sl kullanıyorum ama lolde filan sabit 107 fps var bilgisayarı açıp kapatıyorum anca öyle düzeliyor sistemim iyi sınırsıza aldığımda 500 fps aldırtıyor işletim sistemimde mi hata var önerebileceğiniz işletim sistemi var mıdır acaba destek olabilir misiniz bu konuda beni yıllarca...
  14. E

Arkadaşlar bi konu hakkında takıldım yardımcı olur musunz

Arkadaşlar kasamda 1 adet kablo çıktı hepsini taktım ama bunun nereye takılacağını çok araştırdım bulamadım bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz acaba cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum
Geri