Arama sonuçları: *

1. equionx

6pin argb fanı 5 pinli kontrölcüye takma aparatı?

Arkadaşlar elimde 6 pinli argb fan var elimdeki kontrolcüde 5 pinli takmıyorum bunun için aparat linki bırakırmisiniz uygun yollu
  2. equionx

150.000-100.000 Arası Üst Düzey PC Önerisi Verir Misiniz?

Arkadaşlar bilgisayar toplıyacam 100k veya daha üstü 150 k bütcem var yardımcı olurmusunuz full rgb li olmasını istiyorum full grafik oyun oynamak icin dizicem hikaye tarzı oyunlar ileriye dönük
  3. equionx

Bilgisayar Mavi Ekran Verdi Yardım Edebilir Misiniz?

Arkadaşlar Herkeze hayırlı cumalar Bilgisyarım mavi ekran verdi sorunu ne olabilir sonrasındada güncelleme geldi bütün parcalarım sıfır alındı garantili
  4. equionx

Hangi sistem daha güçlü?

Arkadaşlar sorum çok basit hangi sistem daha güçlü İntel i3 10105f.10nesil işlemci Corsair vengeance pro rgb2x8 16gb 3600mhz ram Gtx 1660super 6gb Corsair 550w 80+plus psu Sıvı soğutma 120mm 256gb m2 ssd +1tb hdd ----‐------------------------------------------------ Ryzen 3100 B450 anakart...
  5. equionx

Hdmi kablosu görüntüyü netleştirir mi?

Arkadaşlar hdmi kablosu görüntüyü netlestirir mi ucları altın kaplama olanlar ? 1080p için tavsiyeleriniz nedir
  6. equionx

Hdmi kablosu görüntü kalitesini arttırır mı

Arkadaşlar hdmi kablosu görüntü kalitesini arttırır mı kalitesine göre tavsiyelerinizi bekliyorum
  7. equionx

Kaliteli hdmi kablosu nasıl anlaşılır

Arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar sorum şu kaliteli hdmi kablosuyla normal monitörün yanında çıkan hdmi kablosu arasındaki fark nedir 8k hdmi kablosu felan satılıyor full hd monitor için hangi hdmi kablosunu önerirsiniz yoksa normal tak geç mi dersiniz?
  8. equionx

Bilgisayar sesini nasıl netleştirilir ?

Arkadaşlar bilgisayarın sesini nasıl netlestiririm müzik dinlerken daha iyi olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  9. equionx

Bilgisayar ses kartı sesi daha net yapar mı?

Arkadaşlar usb ses kartı 7.1 kaliteli sesi net yapar mı
  10. equionx

internet kablosu hızı etkiler mi ?

Arkadaşlar internet kablosu hızı etkiler mi hızlı internet kabloları varmı cata
  11. equionx

Harddisk veri aktarımı sırasında hata oluştu sorunu cözümü

Arkadaşlar bu hatadan nasılsın kurtulurum harddiskim seagate baraccuda 500gb veri aktarımı sırasında hata oluştu diyor 1685097705 @emmre hocam nasıl çözerim bu sorunu
  12. equionx

Anakart usb bellek görmüyor biosta

Arkaşlar usb bellek gözükmüyor biosta ve f12 tuşuna basınca yardım edermisiniz format atamıyorum 1684398429
  13. equionx

Bilgisayar format usb görmüyor yardım?

Bilgisayar format usb görmüyor arkadaşlar yeni m2 ssd aldım format atıcam atamıyorum acil yardım edermisiniz
  14. equionx

Çözüldü✓ Siyah ekran sorunu driver silindi

Arkadaşlar bilgisayarla uğraşırken yanlışlıkla ekran kartının driveri sildim siyah ekran veriyor nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz
  15. equionx

Uncharted sistemim oynatır mı?

Arkadaşlar sistemim intel i3 10105f 10.nesil 16gb 2666Mhz corsair rgb pro ram gtx 570 sıvı sogutucu uncharted oynatır mı ?
  16. equionx

Anakart ile ekran kartı uyumu nasıl olmalı

Elimde Gigabyte H510M H Anakart mevcuttur bu anakarta sapphire hd 5830 1 GB 256bit ddr5 ekran kartı uyumlu şekilde çalışır mı sorun olmadan yardımcı olursanız sevinirim
  17. equionx

Çözüldü✓ Gigabyte H510M H Anakart Gtx 1660 super takmak

Gigabyte h510m h anakarta gtx 1660 super takarsak çalıştırır mı ddr6 ekran kartlarını yani yardımcı olursanız sevinirim?
  18. equionx

Çözüldü✓ Çalışan harddisk pc resetleyince logoda kaliyor ?

Arkadaşlar elimde 1tb harddisk vardı sağlık performans 100%100 dü bilgisayarı kapattım açıyım dedim logoda kalıyor bilgisayar yöneticisinde gözükmüyor nedendir biostada gözükmüyor?
  19. equionx

Çözüldü✓ 7/24 harddiskler çok sağlam mıdır?

Elimde 7/24 kamera hdd var bunlar kac sene çalışır tahminen ?
  20. equionx

Çözüldü✓ Harddisk bozulması kolay mı?

Arkadaşlar elimde 1 tb hadddisk var sağlık performans 100%100 olarak gözüküyor tahmini kalan ömrü 100 gün olarak gözüküyor bu harddisk sağlıklı olmasına rağmen 100 gün sonra bozulacak mi yani ?
Geri