Çözüldü✓ Siyah ekran sorunu driver silindi

equionx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
167
Arkadaşlar bilgisayarla uğraşırken yanlışlıkla ekran kartının driveri sildim siyah ekran veriyor nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar bilgisayarla uğraşırken yanlışlıkla ekran kartının driveri sildim siyah ekran veriyor nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz
Görüntü kablosunu çıkarıp takar mısın? İş yapmazsa ekran kartını çıkarıp tak.

GİGABYTE H510M H Anakart işin ilginç kısmı siyah ekran olduğu için flash bellekle format ekranida gelmiyor
Bilgisayarı komple kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı kalmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'leri ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra CLR_CMOS yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Sonra ekran kartını ve RAM'lerini takıp sistemi çalıştır bakalım.
Ekran Görüntüsü (381).png

Bilgisayarı komple kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı kalmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'leri ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra CLR_CMOS yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Sonra ekran kartını ve RAM'lerini takıp sistemi çalıştır bakalım. Alıntıyı görüntüle
Yaptım olmadı hocam başka ne yapabiliriz

Geri