Görüntü kablosunu çıkarıp takar mısın? İş yapmazsa ekran kartını çıkarıp tak.Arkadaşlar bilgisayarla uğraşırken yanlışlıkla ekran kartının driveri sildim siyah ekran veriyor nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz
Hocam moderatörlüğü yeni aldınız galiba daha once fark etmedim yeniyse hayırlı olsunGörüntü kablosunu çıkarıp takar mısın? İş yapmazsa ekran kartını çıkarıp tak.
Sağ olun hocam.Hocam moderatörlüğü yeni aldınız galiba daha once fark etmedim yeniyse hayırlı olsun
Anakartın nedir?Taktim ise yaramadı hocam bios sıfırladım oda olmadı
Post automatically merged:
Yardımcı olurmusunuz
Bilgisayarı komple kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı kalmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'leri ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra CLR_CMOS yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Sonra ekran kartını ve RAM'lerini takıp sistemi çalıştır bakalım.GİGABYTE H510M H Anakart işin ilginç kısmı siyah ekran olduğu için flash bellekle format ekranida gelmiyor
Yaptım olmadı hocam başka ne yapabilirizBilgisayarı komple kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı kalmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'leri ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra CLR_CMOS yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Sonra ekran kartını ve RAM'lerini takıp sistemi çalıştır bakalım. Alıntıyı görüntüle
Görüntü kablosunu değiştirip deneyebilirsin. Elinde başka ekran kartı var mı?Yaptım olmadı hocam başka ne yapabiliriz
Benim yazdıklarımı uyguladıktan sonra takıp denedin mi?Başka ekran kartı taktim eski baya ondada siyah ekran verdi hocam