Arama sonuçları: *

1. XLostR

OpenGL32.dll Dosyası Lazım...

Sistemi 64 bit olup musait olan bir arkadaş buradan veya dm den system32 deki OpenGL32.dll dosyasını atabilirmi ? Benim sürümüm eskide internetten yüklediklerimed orjinal olarak gözükmüyor hata veriyor... Yardımlarınız için sağolun.
  2. XLostR

OpenGL Hataları...

Şimdi başlık biraz saçma gelebilir ama şöyle anlatayım. Aoh2 açılmıyordu çünkü benim openGL sürümüm eskiymiş. Bende system32 dekini yenisiyle değiştirdim eskisinide yedekledim. Yenisini koyunca açıldı ancak eskisi ile açılan uygulamalarda OPENGL32.DLL bulunamadı gibi hatalar almaya başladım...
  3. XLostR

Çözüldü✓ Canon Yazıcı Kendiliğinden Birşeyler Yazdırdı

Canon MG2500 series bir yazıcım var. Çıktı alacaktım açtım kendiliğinden yazdırmaya başladı.Trendyoldan birşeyler çıkarmaya başladı. Sonra kağıt bitince çıkarmaya çalıştı bense yazıcıyı kapattım neden olmuş olabilir ?
  4. XLostR

Microsoft Store Format Sonrası Güncel Değil !

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Format attıktan sonra microsoft sore güncel değil. Güncellemeleri denetliyorum güncelsiniz diyor yardım edin. 1699728546 up up up
  5. XLostR

Bilgisayarımda sanırsam virüs var.

Roblox'dan 'realistic street soccer (3 on 3)' adlı oyunu oynuyordum. Genelde oynarım severimde. Oynarken ilk 20 dk larda hiçbir sıkıntı yok 20-30 dk dan sonra feci laglar giriyor oyuna. PC de trojan vb. olduğunu düşünüyorum ama MBAM ile tarattım bir şey yok dedi. Bir ara Driverpack'den driver...
  6. XLostR

WinSAT.exe izin istiyor

windows güvenlik bölümünde mesaj kısmına böyle bildirim geldi ne yapmam lazım ? Birde bu aralar oyun oynarken pc de takılmalar vb. oluyor feçende 3 saat oyun oynadım sonra oyunu kapatırken görev çubuğu gitti geldi vb. Oyunlara ilk girince sıkıntı yok biraz sonra 30 dk sonra falan takılmalar...
  7. XLostR

Ekranda Bi Anda CMD Açıldı.

Aniden cmd açıldı ve press any key to continue. yazdı. yardım edin
  8. XLostR

Durduk yere Monitör Kapanıyor

Mouse yi hareket ettirmeden bekleyince monitör kapanıyordu normalde tekrar hareket ettirdiğimde ise açılırdı bu normal ancak son günlerde şöyle bir olay var ; 1-Geçende steamdan arkımla unsolved case oynuyorduk windows tuşuna bastım bir anda 'monitor going to sleep ' dedi . Sonra normalde...
  9. XLostR

(YARDIM) Asphalt 8 Ekranın Bir kısmı bulanık gözüküyor.

microsoft store den indirdim tıpkı böyle oluyor ekran. Nasıl düzeltebilirim ? kasma vb. yok . @Perfectshot06 @Emmree
  10. XLostR

USB yi Porta takınca usb görmüyor.

USB yi diğer ucuyla telefona takıyorum ışık yanıyor çalışıyor ama pc ye takınca hiç bir şekilde çalışmıyor ışık bile yanmıyor ses bile gelmiyor. ama pc nin usb slotları çalışıyor 1689616288 @MuratTheFounderOfGariban @Hasan344 @B1L0 @Perfectshot06 @Emmree
  11. XLostR

Bu Ne Demek Oluyor ???

pci bağlantı noktasında ünlem var yarın ekran kartı alıcam takıcam bş sıkıntı yaratır mı şuan onborad gpu kullanıyo pci slotları boş
  12. XLostR

Fixing (C:) stage 1: Hatası (Casper Laptop)

arkadaşım şuan bu hatayı alıyor normal açma tuşuna basmış bu çıkmış daha öncede oldu dedi ama bu sefer daha uzun sürdü dedi pc si eski zaten hdd var yardımcı olursanız seviniirm
  13. XLostR

Bilgisayarımı Açınca Kırmızı Işık Yanıyor

Arkadaşlar fişe taktigimda normal monitör açılıyor. Power tuşuna bastığımda ilk yeşil ışık yanıyor sonra kırmızı ışık yanıp beep diyor . Yine normal bir şekilde fişe takıp bilgisayarı açtığımda f9 a bastım biosa girmek için. Böyle oldu . Yardım edin lütfen Pc hp compaq 8000 elite sff @Emmree
  14. XLostR

Bu Si̇stemde Daha Yüksek Fps Almak İçi̇n Neyi̇ Deği̇şti̇rmeli̇yi̇m ?

BU SİSTEMDE DAHA YÜKSEK FPS ALMAK İÇİN NEYİ DEĞİŞTİRMELİYİM ?
  15. XLostR

Windows 10 format sonrası yazıcı yazdırma ekranında gözükmüyor.

Arkadaşlar ben bilgisayarıma format attım. Sonra yazıcıdan çıktı alacağım yazıcı seçeneklerde yok. Sürücüleri falan kurmuştum. Aygıt yöneticisinde gözüküyor yazıcı yazılım cihazlarında. Yazıcı markası Canon MG2500s
Geri