HDD ömrünü dolduruyor olabilir ya da Windows kaynaklı bir sorun oldu. Windows arama kısmına CMD yazıp yönetici olarak çalıştırsın. Gelen ekrana sfc /scannow yazıp entera bassın. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatsın.![]()
arkadaşım şuan bu hatayı alıyor
normal açma tuşuna basmış bu çıkmış daha öncede oldu dedi ama bu sefer daha uzun sürdü dedi pc si eski zaten hdd var yardımcı olursanız seviniirm
laptop bataryasını çıkar tak yaptı yine aynı böyle ekranHDD ömrünü dolduruyor olabilir ya da Windows kaynaklı bir sorun oldu. Windows arama kısmına CMD yazıp yönetici olarak çalıştırsın. Gelen ekrana sfc /scannow yazıp entera bassın. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatsın.
şuanki işlem bitince pc yi yeniden başlatıcak yani ?HDD ömrünü dolduruyor olabilir ya da Windows kaynaklı bir sorun oldu. Windows arama kısmına CMD yazıp yönetici olarak çalıştırsın. Gelen ekrana sfc /scannow yazıp entera bassın. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatsın.
sfc /scannow yazacak bittikten sonra yeniden başlatacak. Sen gönder bu kodu ona.laptop bataryasını çıkar tak yaptı yine aynı böyle ekran
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şuanki işlem bitince pc yi yeniden başlatıcak yani ?
cmd işlerini yarın ben yaparım onun pek bilgisi yok.
şimdimi yazacak anlamadımsfc /scannow yazacak bittikten sonra yeniden başlatacak. Sen gönder bu kodu ona.
he pardon yani kısacası bu işlem itince sfc sannow yazacak sonra yeniden bsşlatacaksfc /scannow yazacak bittikten sonra yeniden başlatacak. Sen gönder bu kodu ona.
Evet.şimdimi yazacak anlamadım
he pardon yani kısacası bu işlem itince sfc sannow yazacak sonra yeniden bsşlatacak
Bunun kayıt girdisi var. İnternetten bulabilirsiniz. Girdideki değeri silince sorun çözülüyor İnşaAllah.![]()
normal açma tuşuna basmış bu çıkmış daha öncede oldu dedi ama bu sefer daha uzun sürdü dedi pc si eski zaten hdd var yardımcı olursanız seviniirm
korsan oyun falan indirmiş mi? ben most wanted indirdikten sonra disk bozulmuştu.![]()
sorayım bikorsan oyun falan indirmiş mi? ben most wanted indirdikten sonra disk bozulmuştu.
dm den atabilirmiisnBunun kayıt girdisi var. İnternetten bulabilirsiniz. Girdideki değeri silince sorun çözülüyor İnşaAllah.
indirmemişkorsan oyun falan indirmiş mi? ben most wanted indirdikten sonra disk bozulmuştu.
Evet.
şimdi bu işlem gerçekleşirken kapanmış pc şarjı bitmiş diyorBunun kayıt girdisi var. İnternetten bulabilirsiniz. Girdideki değeri silince sorun çözülüyor İnşaAllah.
sorayım bi
dm den atabilirmiisn
indirmemiş
şimdi bu işlem gerçekleşirken kapanmış pc şarjı bitmiş diyor
![]()
@Emmree @EFI Shell tekrar açmış otomatik biosa girmiş sistem
Alıntıyı görüntüle
Regediti açtıktan sonra adım 2,3 ve 4'ü uygulamayı deneyin.
Bu onarımın çıkma sebebi diskte kötü sektörler (bad sector denilen şeyler) oluştuğu için çıkıyor. SSD almanızı öneririm en kısa sürede helal parayla.@Emmree @EFI Shell şimdide disk hataları onarılıyor diyormuş hdd girmiş olabilir mi
otomatik onarıma hazırlanılıyor diyo şimdide %99.9 hdd gitmiş zaten son zamanlar onun hdd çok yavaştı pc arada hata fln veriyoduBu onarımın çıkma sebebi diskte kötü sektörler (bad sector denilen şeyler) oluştuğu için çıkıyor. SSD almanızı öneririm en kısa sürede helal parayla.