Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

Akım korumalı priz önerisi

400 tl akım korumalı priz önerebilecek varmı 3lü olsa yeter bi üvlü daha bağlıyacağım var elimde
  2. omerkok_49

Pc açılmıyor yada elektrik gelmiyor yardım edecek varmı

Haftada 1 sadece pazar günleri pc başına geçiyorum genelde odaya kimse girmiyor yani kimsenin elleme gibi yada herhangi birinin bir şey yapması mümkün değil power tuşuna ne kadar basarsam basayım hiçbir şekilde yepki yok ne yapabilirim akıl verecek varmıdır
  3. omerkok_49

Sistemim ne kadar eder

R5 7500F +stok soğutucu Asus dual RX 6650XT Asus PRİME A620MK Corsair VENGANCE 16GB RAM ADDLİNK 512GB M2 SSD DEPCOOL CC560 650W KASA&PSU GİGABYTE G24F-2 Grundig 18 inç lcd monitör GEEKY GK61 61 tuşlu olan 62 olan değil GLORİOUS MODEL O MİNUS Havit Gamenote H2038U Porge mousepad(boyutunu...
  4. omerkok_49

PCDEN CIZIZRTILI SES GELİYOR

fareyi yukarı aşşağı hareket ettirdiğimde pcden ses geliyor cızırtılı bir ses ilk defa böyle oluyor
  5. omerkok_49

2. monitörden bir şey atınca netflixi aşağıya alıyor

1. monitörde netfix açık ama 2. monitörde google bile açsam alt tarafa alıyor netfixi ve filmi durduruyor nasıl çözebilirim bunu yardım edecek varmı
  6. omerkok_49

Bu sistem ne kadar eder.

İmzamdaki sistem ne kadar eder telefondan bakanlar için R5 7500F Asus dual RX 6650XT Asus PRİME A620MK VENGANCE 16GB RAM ADDLİNK 512GB M2 SSD DEPCOOL CC560 650W KASA&PSU GİGABYTE G24F-2 GEEKY GK61 GLORİOUS MODEL O MİNUS Kasa 1 senelik monitör 8 aylık klavye mouse 8 aylık
  7. omerkok_49

Telefon ekranını pcye nasıl yansıtırım

Bu bilgisayarda göster yerine girdiğim zaman bi cihaz miracast desteklemiyor diyor neden bilmiyorum nasıl yansıtırım ücretsiz bir şekilde Mirecast için sistem özellikleri önemlimi bilmiyorum onun için yazıyorum 7500f 6650xt Asus a620mk 1704058600 Up up up up up up uuuupppp 1704058710 Cevap...
  8. omerkok_49

masaüstü düzenimi ayarlayamıyorum

monitörü değiştikten sonra ayarliyamadım gitti oyunları en sağa koyuyorum kapatıp açtığımda tekrar eski haline dönüyor birde duvar kağıdının açılması içinde illaki wallpaper engineye girmem lazım girmesem eski duvar kağıdı gözüküyor herkes demi böyle yoksa bunun bir ayarı varmı
  9. omerkok_49

Çözüldü✓ Uygulamalar aniden gitti

Steamda gta 5 indiriliyordu bende bi 3 5 dk bi tel ile oyniyayım dedim telefondan başımı kaldırdığım gibi baktîğımda d.a forum epic games valorant bu bilgisayar ve 1 tane daha uygulama gitmişti ekrandan uygulamalar var silinmemiş ama bunları tekrar ana ekrana nasıl getirebilirim 1693760587...
  10. omerkok_49

Pc aldım ne yapmam gerekiyor

Bi kaç saat önce pcyi aldım geldiğinde ne yapacağım hiçbir bilgim yok bazıları pcyi açmadan bios yükle diyorlar ama ne ile yükleyeceğim elimde pc yok bazıları windows yükle diyorlar neyle yükleyeceğim elimde yine pc yok ilk defa pc alıyorum ve ma*a anlatır gibi anlatırmısınız açtığım zaman neler...
Top Bottom