Arama sonuçları: *

1. Era.

Win11 online oyunlarda kasma yapar mı?

Dostlar online oyunlarda FPS drop alıyorum. Özellikle alt+tab ile sekmeler arasında geçiş yapıp oyun sekmesine geçince hep yaşıyorum. Servise 2 defa yolladım ssd ve işlemci değişti ama sorun hala devam ediyor. Sizce sorun Win 11'midir? Driverlar güncel. Ryzen 5 5600 RX 6700 XT
  2. Era.

RX 6700 XT / Ryzen5 5600 Fps Drop

Sorundan bahsetmeden önce PC özelliklerini paylaşmak istiyorum. Daha sonra sorun, denediğim çözüm yollarına gideceğim. İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci ANAKART: ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart EKRAN KARTI: ASUS Radeon RX...
  3. Era.

Voltajın düşüp geri yükselmesi oyun oynarken kasma/donma yapar mı?

Arkadaşlar LoL oynarken sıkıntı yaşamıyorum ama Albion oynarken anlık donmalar falan yaşıyorum. PC format attım ama gene ara ara küçük kasmalar oluyor. Çok player olan bölgelerin dışına çıktığım zaman bile kasma olabiliyor. Evde voltajımız sürekli düşüp çıkıyor bununla alakalı olabilir mi? Son...
  4. Era.

Çözüldü✓ ctrl+win+D tuşuna bastım yan sekme olarak masaüstü açıldı

Arkadaşlar ALT+WINDOWS+D tuşuna bastım başka bir sekme gibi masa üstü açıldı. Masaüstü 1-2-3-4 diye gidiyor nasıl düzeltirim. 1715268757 KENDİM BULDUM WİN+TAB TUŞUYMUŞ
  5. Era.

World of Warship'i indirdim ama program ekle/kaldırdan silinmiyor.

Evet arkadaşlar oyunu indirdim ama çok fazla yer kapladığını görünce iptal edip sildim. Fakat maalesef silinmiyor. Adım 1'de program ekle/kaldır'a giriyorum ve kaldır diyorum. Adım 2'de kaldır dedikten sonra kaldırmadan önce ki son uyarıya da kaldır diyorum. Adım 3'da ise böyle bir seçenek...
  6. Era.

İşlemcisi Sıfırı ile değişen PC'de Anlık FPS düşüşü

Arkadaşlar PC'de donma problemi yaşıyordum. Bu donma FPS düşmesi ile alakalı olmadığı gibi sıcaklık değerleri ile de alakalı değildi. Bende GamingTR'ye PC'yi yolladım ve incelemeler sonucunda işlemci "sıfırı" ile değiştirildi. Fakat şimdide LOL oynarken anlık FPS düşmeleri yaşıyorum. Biranda FPS...
  7. Era.

Adrenalin Edition kurunca PC kasmaya başlıyor.

AMD Driver'dan Grafik kartım olan RX 6700 XT'nin Adrenalin Edition sürümünü indirdim. Yükledikten sonra PC kasmaya başladı. Ayrıca AMD Grafik ayarları simgesine tıkladığım zaman hiçbir görüntü gelmedi. Program ekle/kaldır'dan driver'i silince kasma düzeldi.
  8. Era.

Win10 vs Win11 sizce hangisi?

Arkadaşlar Windows 10'mu yoksa Windows 11 mi?
  9. Era.

Anlık donmalar monitör kaynaklı olabilir mi?

Arkadaşlar teknik özellikleri iyi olan bir PC topladım ve anlık donma problemi yaşadım. Bunu daha önce başka bir başlık altında sormuştum. Anlık donmanın RAM gibi GPU gibi CPU gibi donanımsal olup olmadığı hakkında testler yaptım ve bu donanımların hepsinin driver kontrollerinden, güncel...
  10. Era.

Çözüldü✓ Harici USB Wi-Fi'lar oyunlarda anlık donma yapar mı?

Arkadaşlar daha önce bir başlık altında PC donma sorunumdan bahsetmiştim. Donanımsal olarak yüksek bir PC olmasına rağmen LoL oynarken anlık donlar yaşadığımdan bahsetmiştim. İlgilenenler o konuya buradan bakabilirler. Bir çok yöntem denememe rağmen kasma problemine çözüm bulamadım. Yukarıda...
  11. Era.

AMD Radeon RX 6700 XT oyunda anlık donma yaşıyorum.

Arkadaşlar cevap vermeden önce tüm yazıları okursanız bana daha kolay yardımcı olacağını düşünüyorum. Sorunumu paylaşmadan önce sistem özelliklerimi ve daha önceden bu problemi aşabilmek için uyguladığım yöntemlerden bahsedeceğim. PC DONAIMSAL ÖZELLİKLERİ Anakart : ASUS B450M DRAGON...
Geri