Arama sonuçları: *

1. rxsy

Windows 11 geçerken uygulmalar dosyalar silinir mi

hiç windows yükseltmedim bu yüzden bilmiyorum usb ile yükseltme yaparsam silinir mi ve silinirse silinmeden nasıl yükseltirim
  2. rxsy

Çözüldü✓ Bilgisayarı açar açmaz böyle şifre yeri açılıyor acil yardım

ne yapmam lazım lütfen yardım
  3. rxsy

Bilgisayar açılmıyor ve böyle bir hata veriyor ne yapmam lazım

Bilgisayar kuzenimin bçyle bir hata veriyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
  4. rxsy

Klavyeme duraklat devam ettir tuşları nasıl yaparım

konu başlığı tuaf oldu ama sorum başlıkta oyun oynarken filan kolay olması için nasıl yaparım klavyem %60 klavye REMPAGE KBR135 PARVUS
  5. rxsy

ATK V Hub nasıl güncelleme yapılır

vgn dragonfly F1 pro satın aldım ve böyle bildirim geliyor sürüm güncellemesini kontrol edin en son sürüm :2.3.50 nasıl güncelliyeceğim
  6. rxsy

Güncellemeden sonra sağ üstte fps göstergesi çıktı

normal masa üstündeyken de var nasıl kaldırırım
  7. rxsy

bu güncelleme yapılmıyor hata veriyor neden

güncellemeleri denetle diyorum hepsi oluyor fakat bu olmuyor tekrar deniyeceğiz diyor neden acaba
  8. rxsy

Çözüldü✓ bilgisayarımdan ses gelmiyor

bugun uyandım pc açtım ses gelmiyordu anakartın jak ına takılıydı çıkarıdım kasanın jakına taktım aynı sorun var yardım edin 1705570209 çözdüm arkadaşlar
  9. rxsy

pc bi anda donmaya başladı

2 ay önce sistem aldım fakat monitör olmadığı için bekledi monitör ü 2 hafta önce sldım ve kurdum bugun valorant oynarken alt tab attım siyah ekran kaldı ve çok kastı mouse imleci hareket etmiyordu geri alt tab yaptım oyuna döndüm ama 20 sn 10 fps lerde kaldı sonra düzeldi sorun sadece alt tab...
  10. rxsy

Acill bios update yaparken böyle bir şey ile karşılaştım

Bios update yaptım sistem yeniden başladı ve böyle bir şey çıktı
  11. rxsy

Bios update ve Windows iso dosyası aynı usb de olabiliyomu

Yeni sistem aldım Windows ve bios update yapıcam 2 sini aynı flashbelleğin içerisine koyabilirmiyim
  12. rxsy

Yeni bilgisayar aldım neler yapıcam

Yeni bilgisayar aldım sürücüler bios update win kurulumu filn nasıl yapılır bilmiyorum amd işlemci ve Nvidia ekran kartı kullanıyorum Ryzen 5 5600 Rtx 4060
  13. rxsy

Bilgisayarıma sorun yaratırmı

Merhabalar Bilgisayar aldım bugün elime ulaştı şuan sadece kasam var monitör öbür ay alıcam Ekran kartını taktım bir sorun olurmu bilgisayara Belki saçma gelebilir ama sormak istedim
  14. rxsy

Bunlar darboğaz yapar mı?

1080p çözünürlük ryzen 5600 asus dual 3060 ti darboğaz yapar mı?
Geri