Arama sonuçları: *

1. efeleow

AMD yazılımı kendi kendine güncellinip bozuluyor

Arkadaşlar cuma günü PC'yi kullanırken Windows tarafından kritik bir güncelleme geldi ve güncelleyip Valoranta girdikten sonra mavi ekran verdi. Ekran kendi kendine gidip geldi ve ilk başlarda yazılıma girebiliyordum fakat sonradan girmeye çalıştığım zaman ise hata verdi. Dün ekran kartı...
  2. efeleow

Monitörde çizgiler çıkmaya başladı

Arkadaşlar merhaba bu sorun son 1-2 haftadır var ve gittikçe daha kötü oluyor bu sabah kalktığımda daha belirgindi bu çizgiler. Bir tane ölü piksel olduğu için iade'yle uğraşmak istemedim ama bu durum baya bir canımı sıktı. Garanti süresi 4 ay kadar daha var sizce garantiye göndermeli miyim...
  3. efeleow

PC'de klavye ışığı gidip geldi

Arkadaşlar PC'de bazen anlamını bilmediğim bir şekilde jaktan çıtırtı sesleri gelip gidiyordu ama nadiren oluyordu. Ama demin durduk yerde klavye ışığı gidip geldi ve bu çıtırdıya benzer jak sesi art arda gelmeye başladı. Sizce neyden kaynaklıdır bu durum? Akım dengesizliğinin göstergesi midir...
  4. efeleow

Jaktan 2-3 saniyelik karıncalanma sesi gelmesi

Arkadaşlar bir kaç zamandır başıma geldi. Bazen bir anda parazite benzer karıncalanma sesi duyuluyor ve gidiyor. Bugün PC'nin arka portuna taktığım uzatma jakını çıkarıp takıp peçeteyle temizledim ve tekrar takarken (büyük ihtimalle kulaklıktan) patlama sesi geldi ve PC'yi yeniden başlatıp...
  5. efeleow

Mavi Ekran PC mavi ekran sonrası masaüstünde bilinmeyen klasör

Arkadaşlar PC mavi ekran vermişti (büyük ihtimal Valorant yüzünden) ve PC açıldıktan sonra masaüstünde 'Kişiler' diye bir klasör belirdi. Sizce bu neden kaynaklıdır?
  6. efeleow

PC donma sorunu (dump)

Arkadaşlar sorun ne bilmiyorum ama sadece VALORANT oynarken arada sırada oluyor; PC bazen takılıp kalıyor direk sistem donup kalıyor, dump dosyasını okuyabilecek var mı? https://disk.yandex.com.tr/d/1BAFaaj5aF0Kgg 1725460919 Konu güncel.
  7. efeleow

Valorant drop girmeye başladı

Arkadaşlar Valorant oynarken TDM modunda oynarken bir anda anlık takılmalar olmaya başladı ve maç bitiminde Deathmatch giricektim fakat valorant Karşılaşma bulundu uyarısında dondu ve yeniden başlatmak zorunda kaldım. Valorantı tekrar açtım Msi Afterburner ile değerleri kontrol ettim, Valorant...
  8. efeleow

Mavi Ekran PC takılıyor ve mavi ekran veriyor

Arkadaşlar daha demin de oldu, PC takılıp 'drrrr' diye ses geliyor ve 10-15 sn sonra yeniden başlıyor ve ekran kartı ayarlarının sıfırlandığına dair bildirim geliyor ancak en son ki takılmada yeniden başlamadı. Bekledim ama takılıp kaldı oyundayken. Minidump linki...
  9. efeleow

İtopya servise verilen PC'yi nasıl takip ederim

Arkadaşlar PC'nin ekran kartı arızası vardı o yüzden servise verdik. Babam itopyaya mail atmış ve itopya bir kargo kodu vermişler vs. sonra bizde Yurtiçi kargoyla servise gönderdik ama takip numarası felan vermediler böyle şeylerde heyecan yapıyorum PC kaybolma gibi şeyler olur mu?
  10. efeleow

Bilgisayardan arada cızırtı sesi gelmesinin sebebi nedir?

Arkadaşlar bilgisayardan arada cızırtı sesi geliyor. Ve bu, sesi monitörden verdiğim zaman bile kulaklıktan cızırtı geliyor. Kasanın kendi jak'ına taktım oradan da aynı ses geliyor. Arada gelen bu cızırtı, jak girişine yarım bir şekilde kulaklığı takarak test ettiğimde ise daha net bir şekilde...
Geri