Arama sonuçları: *

1. loewry

Çözüldü✓ Anakart sarı ışık yanıyor

Beyler dün hiçbir sorun yoktu. Bugün açmayı denedim sarı ışık yaktı bekliyor böyle ekran gelmiyor 4dk dır Edit: 8-10dk bekledim kendi kendine açıldı
  2. loewry

Wallpaper engine pc yi yorar mı?

beyler hareketli duvar kağıdı yaptım ayarlarıda en maxa aladım fps ide hz me göre ayarladım, ne kadar zararı var?
  3. loewry

Oyunlarda gecikme neden olur

Beyler valorant oynarken arada cross koyduğum yerden adam çıkıp beni vurabiliyor. Mantıken ilk benim ateş etmem gerekiyor o çıktığı için, acaba sistemsel bir sorunmu var? Mouseden sisteme iletirken vb? Sistem gecikmesi fpsin yanında yazan ise 2.2ms falan yazıyor. Nvidianın app üzerinden bakınca...
  4. loewry

Msi am5 anakart sorunları düzeldimi?

Beyler bi ara bu tomahawk veya direkt tüm msi anakartlardamo diyim bios sorunu falan vardı baya sıkıntılıydı. Onu son bios güncellemelerinde tamamen çözdüler diyorlar. Sorun kaldımı?
  5. loewry

Windows bir sorunla karşılaştı

Beyler 2-3 gündür valo oynarken alt tab atıyorum ekran kitleniyor bipbip sesler geliyor klavyeye tıklayınca kasadan restartlıyorum mecbur. Az öncede windows bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılacak dedi. Google giriyorum otomatik kapatıyor. Kapatma yerinde sadece kilitle yazıyordu. Sonra...
  6. loewry

Beyler Fikir verin arada kaldım Upgrade öneri

Beyler 9800x3d işlemci aldım. Normalde sıvı soğutma bakıyordum fakat kasam 240mm destekliyor vazgeçtim. Nedense ısı değerlerimde iyi gözüktü gözüme belkide slikon kaliteside iyidir. İd cooling se224xts kule tipi var 2 sene önce 1400tl ye almıştım. İşlemci boşta 50 derece valoda falanda 70...
  7. loewry

2 ekran kartı görünüyor

beyler az önce 7500f işlemcimi söküp 9800x3d taktım bu nedenle 2 gpu gözüküyor. bunu nasıl devre dışı bırakırım veya bu şuan işlemcimin performansından mı yiyor?
  8. loewry

Am5 sokette işlemci zarar görebilir mi?

önceden am4 sistemimde kule tipini sökerken 5600 ün pinleri yamultmuştum. şimdi ise 7500f işlemcili sistemim var. daha dikkatli olarak çıkartırsam sıkıntı olurmu? benim bildiğim am5 te pinler işlemcide değilde anakarttaymış sanırsam yani anakartı mı bozabiliriz :D
  9. loewry

Fps oyunlarında fps sabitlemek mantıklı mı?

uzun zamandır tartışılan bir konu biliyorum. 240hz bir monitörde 240fps sabitlemek işlemci açısından iyi olabilir ama 240hz 500fps almakda delay ve %1 low fps e faydası olmaz mı?
  10. loewry

Bios update sonrası Valorant hatası

az önce biosumu güncelledim, güncelledikten sonra acaba bios ayarlarımmı sıfırlandı? valorantta van9003 hatası almaya başladım secure bootu açmamı istiyor expo da kapanmış sanırım bios ayarlarım sıfırlandı :D
  11. loewry

İşlemci fanı nasıl sökülmeli

Önceden sökerken pinleri kırdığım için biraz tramva var üstümde. İşlemciyi oyuna girip 60-65derecede 30-40dk oynayıp sonra söksem daha rahat çıkarmı fan. Geçen sefer 6-7 saattir kapalıyken pc sökmeye çalıştım işlemci fanla birlikte gelip pinler paket olmuştu
  12. loewry

7500f pubg mobile drop?

işlemcim 7500f pubg mobilede akıcı 120fps oynuyorum fakat 30-40 kişilik kalabalık etkinliklerde fpsim 40-50 ye düşüyor. Lakin diğer youtuberlere baktığımda adamlar etkinliğe atlasa bile fpsi düşmüyor adamın tabi işlemcisi 7800x3d . Acaba işlemcim bu tarz mekanlarda yetmiyor olabilir mi?
  13. loewry

Pubg da kasma sorunu

Arkadaşlar belki emülatör kaynaklıdır bilmiyorum ama yinede sorayım. Pubg mobilede normalde 120 fps alıyorum akıcı modda, fakat kalabalığın olduğu etkinliklere atlayınca 40-50 fps sabit kasarak oynuyorum. Ünlü youtuberlerin gameplaylarında böyle bişe olmuyor. Acaba baya bir ayar falanmı yapmak...
  14. loewry

Jitter nasıl çözülür

Arkadaşlar hız testinde jitterim 2ms pingim 6ms çıkıyor ethernet ile bağlıyım. Ama cs valo gibi oyunlarda ışınlanma sorunu beni delirtiyor. Cs2 de jitterim yükseliyor karakterim sağa sola ileri geri ışınlanıyor anlık. Bunu bir türlü düzeltemedim internet modemi herşeyi test ettim bir sıkıntı yok...
  15. loewry

Oyun ayarlarım kendi kendine değişiyor

geforce experinceden optimizasyon kapalı yinede cs ye lole valoya girdiğimde ultra ayara alıyor tüm grafik ayarlarımı mahvediyor. nasıl düzelecek bu
  16. loewry

Mouse kablosu dış plastik kopmuş

Resimde gördüğünüz üzere wireless mousemin sarj etmek için olan kablosunun dıştaki siyah plastiği yırtılmış ama ana kabloda sıkıntı yok sarj falan edebiliyorum. Bu sıkıntı yaratırmı elektrik çarpması gibi durum oluşmaz değilmi? En kötü logitech sitesinden sarj kablosunu alırım tekrar
  17. loewry

Bilgisayar kendiliğinden güncellenir mi?

arkadaşlar az önce 24h2 den geri dön yaparak 23h2 e döndüm. kendiliğinden güncellemesin diye 3 hafta duraklat yaptım. 3 hafta sonra kendiliğinden günceller mi? iptal edemiyormuyum ben bunu istemiyorum 24h2
  18. loewry

Bilgisayar Donma Sorunu ve Olası Nedenler

arkadaşlar arkada warp açık roblox discord kayıt uygulaması spotify youtubede 1-2 video açıktı ama izlemiyodum sadece açık. Oyundayken bişey oldu bi anda dondu ekran böyle 5 fps e düşer gibi mouse takıla takıla 10 saniye sonra ilerliyor zar zor görev yöneticisini açtım işlemci kullanımı falan...
  19. loewry

Bilgisayar 2 gündür açık

Arkadaşlar 2 gündür açık pc aralıksız çalışıyor. Ama öyle yükte falan değil yani. Burnuma hafif böyle yanık kokusu geliyor ama anlayamadım pencere açık sokakta bir şey yakıyolar da olabilir anlayamadım. Psunun orayı kokluyorum herhangi bir koku yok. Kasa sıcakta değil normal sıcaklıkta. Masa...
  20. loewry

Ekrana aniden bişe gelip gidiyor

Örneğin oyun oynuyorum oyunla alakalı bir kare böyle gelip gidiyor ekrana çok saliselik bir olay. Video izliyorum yt den sol tarafta o izlediğim videonun yansıması ekrana gelip gidiyor. Ekran kartı driverleri alakalı falan mı acaba? Güncellemedim daha
Geri